Google Fotoğraflar'a 65 GB yedekleme yapmış. Farkına vardım bataryanın hızlı bittiğinin ondanmis. Kapattım yedeklemeyi fakat kapattıktan sonra da hızlı biter mi şarj onu sormak istiyorum. Eski haline doner değil mi kapatınca batarya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedekleme işlemini kapatman uygulamaların arka planda çalışmayacağı anlamına gelmiyor.
Uygulamanın ayarlarına girip pil kısmından "arka plan etkinliği ayarını kapatman" yeterli olur.

Bu ayar bahsettiğim kısımda çıkmıyorsa yine cihaz ayarları kurcalayıp uygulamayı uyku moduna alabilirsin.

Yedekleme işlemini kapatman uygulamaların arka planda çalışmayacağı anlamına gelmiyor.
Uygulamanın ayarlarına girip pil kısmından "arka plan etkinliği ayarını kapatman" yeterli olur.

Bu ayar bahsettiğim kısımda çıkmıyorsa yine cihaz ayarları kurcalayıp uygulamayı uyku moduna alabilirsin.

Kapattım bakalım sadece yedekleme yapmış ben Google Fotoğraflar'dan kapattım yedeklemeyi fakat kapandığı halde şarj yermi diye sordum hocam.

+Uygulamanın ayarlardan arka plan etkinliğini sinirla dedim.

Kapattım bakalım sadece yedekleme yapmış ben Google Fotoğraflar'dan kapattım yedeklemeyi fakat kapandığı halde şarj yermi diye sordum hocam.
Ben de onu cevapladım hocam, yedeklemeyi kapatmanız uygulamanın arka planda çalışmayacağı anlamına gelmiyor.
+Uygulamanın ayarlardan arka plan etkinliğini sinirla dedim.
İyi yapmışsınız, gereksiz gördüğünüz uygulamalar için de aynı işlemi uygulayabilirsiniz.