Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

QetLuin 2

Başarılı
Selam, Google Fotoğraflar'dan uyarı geldi e-posta gelmeyecek diye. Fotoğraf ve video sileceğim. Yer açacağım, kullanmayacağım hatta fakat silerken cihazdan da gidiyor. Ben sadece Google Fotoğraflar'dan silmek istiyorum. Cihazda kalsınlar, yeni cihazda çok yerim var, onda kalsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazının fotoğraf gizleme özelliği varsa o kasanın içine fotoğrafları gizleyin. Sonra Google fotoğraflar üzerinden silmeyi deneyin. Bu şekilde silinmez belki.
Selam, Google Fotoğraflar'dan uyarı geldi e-posta gelmeyecek diye. Fotoğraf ve video sileceğim. Yer açacağım, kullanmayacağım hatta fakat silerken cihazdan da gidiyor. Ben sadece Google Fotoğraflar'dan silmek istiyorum. Cihazda kalsınlar, yeni cihazda çok yerim var, onda kalsınlar.

O zaman cihazın kendi galeri uygulamasından silmeniz lazım fotoğraf ve videoları.

Artı -2 Eksi
O zaman cihazın kendi galeri uygulamasından silmeniz lazım fotoğraf ve videoları.

Sıkıntıda burada silmek istemiyorum Google Fotoğraflar'dan silmek istiyorum yoksa yerim var.

1727611895618.webp

%100'dü düşürdüm de gene dolar direkt boşaltayim.

Bu dediğiniz oldu gizliye atıp sildim sonra geri getirdim geri geldi evet işe yaradı he çok sağlıklı yöntemmi değil çok uğraştırdı nedense.

Cihazının fotoğraf gizleme özelliği varsa o kasanın içine fotoğrafları gizleyin. Sonra Google Fotoğraflar üzerinden silmeyi deneyin. Bu şekilde silinmez belki.

Uygulamanın fotoğraflar'a erişimini kapatırsan hem silmeyi hem de eklemeyi kapatacaktır diye düşünüyorum.

iOS ayarlarından uygulamaya girip fotoğraflar'a erişimi kapatabilirsin.

Bu da işe yaradı ama ben Google fotoğraflarda zaten olan fotoğrafları silecektim sonuçt içi boşalmadı.

Sıkıntıda burada silmek istemiyorum Google Fotoğraflar'dan silmek istiyorum yoksa yerim var.

Eki Görüntüle 86811

%100'dü düşürdüm de gene dolar direkt boşaltayim.

O zaman bilgisayardan Google Chrome tarayıcısı ile Google hesabınıza giriş yapın Google Fotoğraflar sayfasına gidin, oradan silmeniz lazım. Fakat Google Fotoğraflar kullanmanın amacı ve mantığı telefondakileri yedeklemektir. Böylece telefonunuzdan yedeklenenleri silip yer açabilirsiniz. Ayrıca 100GB'lık yer alın derim. Yıllık 100 lira fiyatı. En azından kafanız rahat eder rahat rahat yedeklersiniz, sonradan da telefondan silebilirsiniz.

Cihazının fotoğraf gizleme özelliği varsa o kasanın içine fotoğrafları gizleyin. Sonra Google Fotoğraflar üzerinden silmeyi deneyin. Bu şekilde silinmez belki.

Her seferinde böyle uğraşması çok uğraştırıcı. Bilgisayardn Google Fotoğraflar sayfasından silmesi daha basit.