• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Google Fotoğraflar'dan indirilen video ve fotoğraf içeren ZIP dosyasında "arşiv bozuk" hatası

vic2m

Çalışkan
Google hesabımda depolama kalmamış ve bu yüzden yeni mail alamıyorum bende Google Fotoğraflar'daki videoları falan yedekleyip silmek istedim fakat 6 GB ZIP dosyasını indirmeme rağmen arşiv bozuk hatası veriyor.

ZIP dosyasının içindeyse sadece 1 tane MP4 formatında dosya var, onun da boyutu 0KB.

7ZIP ile açıyorum 2-3 tane video dışında hiçbiri açılmıyor üstüne üstlük hepsinin boyutunu 0 KB gösteriyor. Neredeyse her şeyi denedim dosyaların açılması için ama olmadı. Tek tek indirince açılıyor ama o da bayağı zaman alıyor.

Yardımınız lazım, çocukluk fotoğraflarım falan her şey orada.

Birde fazla zip indirmen lazım. Orada gösteriyor.

Parçalı indirmiyor mu?

Mobil veriden ve telefondan dene belki internet sorun yaratırdır.

Yok hocam parçalı indirme yapmıyor tekte indiriyor. VLC ile deniyorum orada da mrl açılamıyor diyor diğer playerları denedim.

Yok hocam parçalı indirme yapmıyor tekte indiriyor. VLC ile deniyorum orada da mrl açılamıyor diyor diğer playerları denedim.
Yok arşiv hatalı telefonundan mobil verin ile indir ya da tekrar dosyayı oluştursunlar diye yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…