Fazla söze gerek yok. Fotoğrafta neyin ne olduğu belli oluyor. Bu arada 400 GB ile 2 TB arasında fiyat farkı çok az. Dikkat edin.

Screenshot_20260719_060621_Google One.webp
Screenshot_20260719_061213_Google One.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere girdikten sonra kolay kolay çıkamadığın bir sistem. Ama alınacaksa 2 TB daha iyi gibi.

Hemen hemen herkes Gemini AI Pro modelini kullanıyor; yanında gelen 5 TB depolama oldukça yeterli diye düşünüyorum.

Recep Baltaş'ın bile 1,5 TB'lık alan kullandığını gördüm. Daha büyük çalışma grupları net bir şekilde dolduruyordur.

1784447865853.webp

Recep Baltaş'ın bile 1,5 TB'lık alan kullandığını gördüm. Daha büyük çalışma grupları net bir şekilde dolduruyordur.

Eki Görüntüle 266876

Hocam, Google Ultra AI var. 30 TB alan veriyor. Aylık 8.000 TL. Bence bundan sonrası lokal depolama olmalı. Uzun vadede amorti eder diye düşünüyorum. 30 TB download/upload etmek zulüm olur.

Yanlış bilmiyorsam Google One kişisel kullanım için. @Recep Baltaş abi sen ne düşünüyorsun?

Hocam, Google Ultra AI var. 30 TB alan veriyor. Aylık 8.000 TL. Bence bundan sonrası lokal depolama olmalı. Uzun vadede amorti eder diye düşünüyorum. 30 TB download/upload etmek zulüm olur.

Yanlış bilmiyorsam Google One kişisel kullanım için. @Recep Baltaş abi sen ne düşünüyorsun?
Yanlış bilmiyorsam 5 kişiye kadar kişisel kullanım için bile aile hesabı oluşturabiliyorsunuz. 30 TB'ı kim kullanıyordur, o kısmı çok iyi bilemeyeceğim; ancak arz var ki, talep için bir sekme açılmış.

Yanlış bilmiyorsam 5 kişiye kadar kişisel kullanım için bile aile hesabı oluşturabiliyorsunuz. 30 TB'ı kim kullanıyordur, o kısmı çok iyi bilemeyeceğim; ancak arz var ki, talep için bir sekme açılmış.
5 TB şu zamanda gerekli bir şey. Aslında o kadar da pahalı değil. 30 TB akıl almaz bir şey.