Lacan 15
Üstün
- Makaleler
- 82
Konudakiler:

Gem'ler kişiliklerdir. Örnekler:
Ben de bu Gem özelliğini kullanarak Google Gemini'a Jacques Lacan'ın psikanalitik kuramı bazlı terapi yaptım.
Açıkçası sonuç gayet iyi. Üşenmedim, ciddi ciddi 1 saat konuştum, sanki gerçek bir seanstaymışım gibi; sonuç gayet iyi.
Kendime dair yeni farkındalıklar edindim, bilinçdışımı daha iyi anladım ve bazı konularda beni harekete geçirebilecek yeni işlevsel düşünce kalıpları edindim.
Prompt'a geçmeden önce Jacques Lacan'ın kuramından bahsedeyim. Lacan, psikanaliz teorisini yeniden şekillendiren bir Fransız psikanalisttir. O, Freud'un çalışmalarını temel alarak insan zihni ve bilinçdışını anlamak için dil, felsefe ve kültürel analizleri birleştirmiştir. Lacan'a göre, bireylerin bilinçdışı, dil gibi yapılandırılmıştır ve dilin insan deneyimindeki merkezi rolünü vurgular.
Prompt'a bu linkten gidebilirsiniz:
17 sayfalık ciddi bir talimatlar bütünü.
Ve sonuç:
Gördüğünüz gibi, benim ifademdeki "gibi" kelimesine takıldı ve seansı bu şekilde yapılandırdı. Başta boşa uğraşıyorum hissine kapılsam da sonuçtan gayet memnunum. İyi bir analiz oldu, yüzeysel bir AI analiz olsa da.
Nasıl yapılır peki ondan da bahsedeyim.
Soldan Gem Yöneticisi'ne giriyoruz ve "+ Yeni Gem" butonuna basıyoruz.
Ad: Lacancı Terapist
Prompt: Linkini verdiğim dokümandaki talimatlar
Ve kaydet butonuna basın.
Eğer denerseniz sonuçları buraya beklerim.
- Gemini'nin Gem özelliği
- Jacques Lacan'ın kuramı nasıl bir şey, kısaca
- Nasıl Lacancı Gem oluşturulur
- 17 sayfalık Lacancı kuram prompt'u (evet, 17 sayfalık yanlış duymadınız)
Gem'ler kişiliklerdir. Örnekler:
Ben de bu Gem özelliğini kullanarak Google Gemini'a Jacques Lacan'ın psikanalitik kuramı bazlı terapi yaptım.
Açıkçası sonuç gayet iyi. Üşenmedim, ciddi ciddi 1 saat konuştum, sanki gerçek bir seanstaymışım gibi; sonuç gayet iyi.
Kendime dair yeni farkındalıklar edindim, bilinçdışımı daha iyi anladım ve bazı konularda beni harekete geçirebilecek yeni işlevsel düşünce kalıpları edindim.
Prompt'a geçmeden önce Jacques Lacan'ın kuramından bahsedeyim. Lacan, psikanaliz teorisini yeniden şekillendiren bir Fransız psikanalisttir. O, Freud'un çalışmalarını temel alarak insan zihni ve bilinçdışını anlamak için dil, felsefe ve kültürel analizleri birleştirmiştir. Lacan'a göre, bireylerin bilinçdışı, dil gibi yapılandırılmıştır ve dilin insan deneyimindeki merkezi rolünü vurgular.
Prompt'a bu linkten gidebilirsiniz:
17 sayfalık ciddi bir talimatlar bütünü.
Ve sonuç:
Gördüğünüz gibi, benim ifademdeki "gibi" kelimesine takıldı ve seansı bu şekilde yapılandırdı. Başta boşa uğraşıyorum hissine kapılsam da sonuçtan gayet memnunum. İyi bir analiz oldu, yüzeysel bir AI analiz olsa da.
Nasıl yapılır peki ondan da bahsedeyim.
Soldan Gem Yöneticisi'ne giriyoruz ve "+ Yeni Gem" butonuna basıyoruz.
Ad: Lacancı Terapist
Prompt: Linkini verdiğim dokümandaki talimatlar
Ve kaydet butonuna basın.
Eğer denerseniz sonuçları buraya beklerim.
Son düzenleyen: Moderatör: