Detaylar
Kim cevapladı?Google hesabını girdiğinde otomatik gelmesi lazım. Ya da yer imlerini dışa aktarırsın, şifrelerinle falan onlar gelir. Cüzdan olayını bilemiyorum.
Nasıl aktarabilirim? Google hesabım bağlı. Başka bir şey yapmama gerek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır tarayıcı değiştirmedim ve format atmadım. En son yaptığımda ayni tarayıcıda mailimi açtığımda hem yer imleri hem de şifreler otomatik gelmişti. Sen şansa bırakma sekmeleri içe aktarma olayını yap.Nasıl aktarabilirim? Google hesabım bağlı. Başka bir şey yapmama gerek var mı?
Kayıtlı olan sitelerden kastınız sanırım yer işaretleri.Arkadaşlar merhaba. Bilgisayara format atacağım ve Windows 11'e geçeceğim ama Google'da kayıtlı sitelerim var. Bayağı lazım olan şeyler ve bazı cüzdanların da mevcut ben bunları nasıl alabılırım? Formatta silinmesin.
Yer işaretlerini kaydetmek için
chrome://bookmarks adresine gidiyoruz. Burada Chrome yerine hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onu yazın. Misal Chrome değil de Brave kullanıyorsanız brave://bookmarks yazın.Sağ üstteki üç çizgiye tıklayıp kutu içerisine aldığım butonu seçin.
Burada bilgisayarımıza bir HTML dosyası kaydedecek. Bu dosyayı USB belleğinize atıp yedekleyebilirsiniz. Format sonrası aynı görseldeki "Yer işaretlerini içe aktar" deyip kaydettiğimiz HTML dosyasını seçerseniz siteleriniz gelir. Ama hepsine tek tek giriş yapmanız gerek. Kayıtlı olan kartlarınız için Google Hesabım'a gidin ve sol menü de yer alan "Ödemeler ve abonelikler"e tıklayın. Tıkladıktan sonra ödeme yöntemlerini yönet tarzında bir bölüm olması lazım. Oraya girince kartlarınızı ekleyip, silebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-