Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüSQL Server Management Studio'ya nasıl girilir?
Merhaba, proje ödevim için SQL Server kurdum. Bunun yanında Management Studio'yu da kurdum. Programa girdiğimde bir pencere çıkıyor karşıma. Burada ne yapmam gerekiyor acaba?
Görünmüyor hocam. En iyisi yazılımı kaldırıp tekrar kurayım. Haber ederim.
Sorunu çözdüm.
LocalDb olarak kurduğum için Hizmetler bölümünde o yüzden gözükmüyor sanırsam. Aşağı da verdiğim kaynaktaki adımları uyguladım ve bu sefer sorunumu çözebildim. İlgilendiğin için teşekkürler.
Çaylak Yazılımcı - Programlama hakkında bilgiler - Biz geliştiriciler olarak uygulamaları geliştirirken kullandığımız mssql localdb kurulumunu makalemizde anlatıyoruz.
Görünmüyor hocam. En iyisi yazılımı kaldırıp tekrar kurayım. Haber ederim.
Sorunu çözdüm.
LocalDb olarak kurduğum için Hizmetler bölümünde o yüzden gözükmüyor sanırsam. Aşağı da verdiğim kaynaktaki adımları uyguladım ve bu sefer sorunumu çözebildim. İlgilendiğin için teşekkürler.
Çaylak Yazılımcı - Programlama hakkında bilgiler - Biz geliştiriciler olarak uygulamaları geliştirirken kullandığımız mssql localdb kurulumunu makalemizde anlatıyoruz.