Çözüldü Google hizmetleri kullanım hakkınız yasaklanmıştır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cobra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 840
  • Etiketler Etiketler
    google
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
T.C. neden sizin Google'a girmemenizi istesin ki? Virüs taraması yapın.

Fotoğraf bana sahteymiş gibi geldi. Yazı fontları vesaire. Ayrıca böyle bir şeyin olmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ne yaptınız da internet erişiminiz engellendi? Bu ne saçmalıktır?

Bir de şunu fark ettim yazıda: Yazının ikinci satırında bir yazım hatası var. “Gmail hesabı kurmanız haline yasal işlem başlatılacaktır.” yazıyor. “Haline” değil, “halinde” olmalı. Bu hata, konunun troll olduğu şüphesini az da olsa arttırıyor.

Attığın konudaki resim ile buradaki resim aynı. Bunu fare imlecinin konumundan anlayabilirsin. Ayrıca attığın konu “Mizah ve Eğlence” kategorisinde. Zaten mantık olarak Google’dan ban yeme gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Ve hocam bir şey soracağım: Bu konuyu Mizah kategorisine niye açmadın?
@Çınar Kaplanseren "belli bir süre" yerine "belirli bir süre" derlerdi muhtemelen.
Evet, o da olmalıydı. Denildiği gibi, konu troll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…