Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Trol konu arkadaşlar. Bu fotoğraf edit ve gerçek değil. Aldanmayın, cevap yazmakla uğraşmayın.
Trol konu hocam, gerçek değil.
Hocam konu sahibinin günahını aldık. Böyle bir şey var mı diye sormuş.
Trol konu arkadaşlar. Bu fotoğraf edit ve gerçek değil. Aldanmayın, cevap yazmakla uğraşmayın.
T.C. Neden sizin Google'a girmemenizi istesin ki? Virüs taraması yapın.
Son düzenleyen: Moderatör:
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Fotoğrafın sahte olması şaka mı?
Elma ısıran
Üstün
Bu konu raporlanmalı.
- Makaleler
- 4
Fotoğraf bana sahteymiş gibi geldi. Yazı fontları vesaire. Ayrıca böyle bir şeyin olmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ne yaptınız da internet erişiminiz engellendi? Bu ne saçmalıktır?
Bir de şunu fark ettim yazıda: Yazının ikinci satırında bir yazım hatası var. “Gmail hesabı kurmanız haline yasal işlem başlatılacaktır.” yazıyor. “Haline” değil, “halinde” olmalı. Bu hata, konunun troll olduğu şüphesini az da olsa arttırıyor.
Bir de şunu fark ettim yazıda: Yazının ikinci satırında bir yazım hatası var. “Gmail hesabı kurmanız haline yasal işlem başlatılacaktır.” yazıyor. “Haline” değil, “halinde” olmalı. Bu hata, konunun troll olduğu şüphesini az da olsa arttırıyor.
- Makaleler
- 3
Google iki noktadan önce boşluk bırakacak kadar "akıllı" bir şirket değil. Kendine Google LLC demesi de cabası.
@Emile A239 "belli bir süre" yerine "belirli bir süre" derlerdi muhtemelen.
@Emile A239 "belli bir süre" yerine "belirli bir süre" derlerdi muhtemelen.
- Makaleler
- 4
Attığın konudaki resim ile buradaki resim aynı. Bunu fare imlecinin konumundan anlayabilirsin. Ayrıca attığın konu “Mizah ve Eğlence” kategorisinde. Zaten mantık olarak Google’dan ban yeme gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Ve hocam bir şey soracağım: Bu konuyu Mizah kategorisine niye açmadın?Aynı konu daha önce Technopat'ta ve Reddit'te açılmış.
Evet, o da olmalıydı. Denildiği gibi, konu troll.@Çınar Kaplanseren "belli bir süre" yerine "belirli bir süre" derlerdi muhtemelen.
Yeni konular
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL