Arkadaşlar selam,
Ya fotoğraf düzenleme işini, bir şey ekleyip kaldırma işini yapamıyorum. Orada hiçbir buton yok. Nasıl yapıyorduk? Değişti mi?
Google şaşırtmadı arkadaşlar.
Sadece kare çözünürlükte çalışıyormuş demin bir yorumdan gördüm. Test ettim ve doğru. Şu anlık durum bu şekilde.
- Google Imagen 3'te fotoğraf düzenleme işlevinin düzgün çalışabilmesi için bazı gereksinimleri kontrol etmeniz gerekiyor. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:
1.
Tarayıcı Güncellemeleri: Kullandığınız tarayıcının güncel olup olmadığını kontrol edin. Google Imagen en iyi performansı güncel tarayıcılarla sağlar.
2.
Tarayıcı Önbelleğini Temizleme: Tarayıcı önbelleğini temizlemeyi deneyin. Bazen eski veriler sorun yaratabilir.
- Ayarlara gidin.
- Geçmiş veya gizlilik bölümüne gidin.
- Önbelleği temizle seçeneğini seçin.
3.
Kare Çözünürlükte Fotoğraf Yükleme: Eğer yorumlarınızda belirtildiği gibi sadece kare çözünürlükte çalışıyorsa, fotoğraflarınızı bu formata uygun hale getirin. 1:1 oranında fotoğraflar yüklemeyi deneyin.
4.
Tarayıcı Eklentilerini Kontrol Edin: Eğer herhangi bir uzantı veya eklenti kuruluysa, bunların Google Imagen ile çelişip çelişmediğini kontrol edin. Eklentileri devre dışı bırakmayı deneyin.
5.
Farklı Bir Tarayıcı Deneyin: Altında yatan sorun varsa, farklı bir tarayıcı kullanarak Google Imagen’a erişmeyi deneyin. Örneğin, Chrome yerine Firefox veya Edge deneyebilirsiniz.
6.
Hesapla İlgili Sorunlar: Eğer bir Google hesabınız varsa, hesabınıza giriş yapmayı ve çıkış yapıp tekrar giriş yaparak deneyin.
7.
Tarayıcı Konsolunu Kontrol Edin: Tarayıcı konsolunu (F12 tuşuna basarak açılabilir) kontrol edin. Burada herhangi bir hata mesajı varsa, sorun yakından incelenebilir.
8.
Google Destek ile İletişime Geçin: Eğer tüm bu adımlar işe yaramadıysa, Google destek birimine ulaşarak daha fazla yardım isteyin.
Bu adımları izleyerek, Google Imagen 3’te fotoğraf düzenleme sorununu çözmeyi deneyin.