Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey soracağım, ben birkaç makalemi Google'da arattığımda ilk sayfada çıkan sonuçların bir iki aşağısında çıkıyor. Hala Google Keşfet'te yok muyuz, yoksa bir değişiklik oldu mu? Kafam karıştı.
Keşfet ve arama farklı şeyler. Google aramadan çıkmak demek Google tarafından banlanmak demek. Keşfet farklı bir yer.

Telefonunda Chrome yüklü ve yeni sekme açıyorsun. İşte o sekmede gözüken içerikler Keşfet oluyor.

Şahsi fikrim sadece elektroniğe odaklanmamız. Sağlık, kilo boy konuları, aşk meşk konuları, siyaset politika v.s Bunları çıkarır yalnızca bilgisayar ilmi ile ilgilenirsek tek 1 şeye focuslandığımızdan dolayı orada en iyisi biz oluruz. Teknoloji dışındaki birkaç bölüm (Konu dışı, sanat, mizah eğlence) hariç tüm gereksiz kategorileri kaldırmak lazım. Günü gelir afrikadaki yapraktan donla gezen kabile şefi bile mağarasından techolayımıza erişir. Yemişim keşfetini :LOL:

@10517, Techolay ana sayfasında teknoloji yoğunluklu haberler oluşturuluyor. Forum ortamında kısıtlama getirilmesi doğru olmaz, doğru olmayacaktır.

@10517, Techolay ana sayfasında teknoloji yoğunluklu haberler oluşturuluyor. Forum ortamında kısıtlama getirilmesi doğru olmaz, doğru olmayacaktır.
Ustam anasayfaya pek bir kişinin baktığını düşünmüyorum hatta forum kültürü bile öleli çok oldu. Aslında anlatmak istediğim çok şey var da şu an hem çalışıyorum hem telefondan yazıyorum zor oluyor. Kısaca 1 odak noktası belirleyip ona hücum edersek yükselişe geçeriz, şu an mevcut kategorilerin yarısı lüzumsuz.

Demek istediğinizi anlayabiliyorum, tek odak noktası olmasını istiyorsunuz da her çeşit konu türü için gelenler var iken kısıtlamanın doğru olacağını düşünmüyorum. Demek istediğim bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.