Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İnternet üzerinden bölgeyi ABD olarak değiştirince bulanıklık gidiyor ve netleşiyor. Ben de geçen gün araştırdım bulduğum tek cevap ise "Türkiye Cumhuriyeti politikaları gereğince..." diye başlangıç gördüm ve kapattım.
Mobil uygulamada netleştirme bölge değişse bile bende olmadı maalesef. Aslında çok güzel bir özellik, böyle saçma sapan bir sebeple kullanamamız üzüyor.
Mobil uygulamada netleştirme bölge değişse bile bende olmadı maalesef. Aslında çok güzel bir özellik, böyle saçma sapan bir sebeple kullanamamız üzüyor.
İnternet üzerinden bölgeyi ABD olarak değiştirince bulanıklık gidiyor ve netleşiyor. Ben de geçen gün araştırdım bulduğum tek cevap ise "Türkiye Cumhuriyeti politikaları gereğince..." diye başlangıç gördüm ve kapattım.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Google Maps'ten yapamazsın. Google Earth'ı APK indir. Orada sansürlü değil. Çok saçma bir politika kendi ülkemizi uydu ile göremiyoruz ama yabancılar görebiliyor.
Terör gibi sebepleri var mış sanırım.
Türkiye'ye özel türklere bulanık
. VPN kullanabilirsin ya da Google hesap ayarlarından bölgeni Türkiye dışında herhangi bir ülke seçersen düzelmesi lazım.