Google Maps üzerinden atılan konum Yandex Navi'ye nasıl aktarılır?

Uyuyan Sincap 70

Üstün
Arkadaşlar selam. Ben amcama gideceğim, WhatsApp'tan Google Maps konumu atmış. Ben bu konumu nasıl Yandex Navi üzerinden görebilirim?

Arkadaşlar selam. Ben amcama gideceğim, WhatsApp'tan Google Maps konumu atmış. Ben bu konumu nasıl Yandex Navi üzerinden görebilirim?
Atılan konumu Whatsap üzerinden tıkladığınızda hangi uygulama ile açmak istediğinizi soruyor. Oradan Yandex seçmeyi deneyin.

İfadeler: 683
Olmayacak bir şey yok ki hocam. Adres belli değil mi? Açın Google Maps ile, daha sonra o adresi birebir Yandex Navi'ye yazın. Olmayan ne?

Olmadı. Farklı yer gösteriyor. Ben Google ile karşılaştırıyorum biraz ilerideki başka bir konumu buluyor. Google'nin gösterdiği yerde o isimde bir site yok. Eklenmemiş.

Olmadı. Farklı yer gösteriyor. Ben Google ile karşılaştırıyorum biraz ilerideki başka bir konumu buluyor. Google'nin gösterdiği yerde o isimde bir site yok. Eklenmemiş.
O zaman yapacak bir şey yok. Aklıma farklı bir çözüm gelmiyor. Google Maps kullanarak gidiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…