Uyuyan Sincap 69
Üstün
Arkadaşlar selam. Ben amcama gideceğim, WhatsApp'tan Google Maps konumu atmış. Ben bu konumu nasıl Yandex Navi üzerinden görebilirim?
Atılan konumu Whatsap üzerinden tıkladığınızda hangi uygulama ile açmak istediğinizi soruyor. Oradan Yandex seçmeyi deneyin.Arkadaşlar selam. Ben amcama gideceğim, WhatsApp'tan Google Maps konumu atmış. Ben bu konumu nasıl Yandex Navi üzerinden görebilirim?
Sormuyor? Ne yapmalıyım?Atılan konumu Whatsap üzerinden tıkladığınızda hangi uygulama ile açmak istediğinizi soruyor. Oradan Yandex seçmeyi deneyin.
O zaman ilgili adresi önce Google Maps ile açıp, adresi oradan Yandex Navi'ye kopyalayın.
Onda da olmuyor?O zaman ilgili adresi önce Google Maps ile açıp, adresi oradan Yandex Navi'ye kopyalayın.
Olmayacak bir şey yok ki hocam. Adres belli değil mi? Açın Google Maps ile, daha sonra o adresi birebir Yandex Navi'ye yazın. Olmayan ne?
Olmayacak bir şey yok ki hocam. Adres belli değil mi? Açın Google Maps ile, daha sonra o adresi birebir Yandex Navi'ye yazın. Olmayan ne?
O zaman yapacak bir şey yok. Aklıma farklı bir çözüm gelmiyor. Google Maps kullanarak gidiniz.Olmadı. Farklı yer gösteriyor. Ben Google ile karşılaştırıyorum biraz ilerideki başka bir konumu buluyor. Google'nin gösterdiği yerde o isimde bir site yok. Eklenmemiş.
Ayarlar > Varysayilan uygulamalar gibi ayar varsa oradan. Veya Google Maps'in izinlerini kapatarak.