Sürekli arka planda çalıştığı için şarj yiyor. Mesajları kendim açıp da bakabilirim ama her seferinde kapatmama rağmen inatla bildirimi kendi kendine açıyor. Önerebileceğiniz başka uygulama var mı? RCS olması önemli değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Sadece SMS desteği olması yeterli.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Eskiden Signal destekliyordu(Kaldırılmış) ancak tek seçenek Bip gibi duruyor. Samsung cihaz olsaydı Samsung Messages kullanın derdim.
Samsung cihaz zaten de, o da fazla şarj yiyor. Fossify Messages nasıldır?Eskiden Signal destekliyordu(Kaldırılmış) ancak tek seçenek Bip gibi duruyor. Samsung cihaz olsaydı Samsung Messages kullanın derdim.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Ne yalan söyleyim hiç denemedim. Sosyalde vardı sanki uygulamayı tanıtan mı indiren mi bir bakmak gerek. Açık kaynaklıymış bir denemek lazım.Samsung cihaz zaten de, o da fazla şarj yiyor. Fossify Messages nasıldır?
Darth AMD
Başarılı
Tamam illa oturum açılması şart mı diye denersiniz. Varsayılan uygulamalar üzerinden mesaj uygulaması olarak ayarlayın deneyin.
Fossify Messages yükledim hocam.Android'de QKSMS vardı bir zamanlar. Bir bakın ücretsiz, açık kaynak. Belki işe yarar.
Stardew Valley
Deneyimli
WhatsApp.