Detaylar
Kim cevapladı?Google geri bildirim yapacağım birazdan İngilizce olarak.Hâlâ aynı şekilde eski Cumhurbaşkanı olarak gözüküyor fakat daha önemli bir ünvanı varken bunun gözükmesi her ne kadar doğru bir bilgi olsa da çok saçma bir karar.
Eki Görüntüle 51600
- Makaleler
- 1
Recep Tayyip Erdoğan da İstanbul’un belediye başkanı olarak gözüküyor. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum ama sistemleri cidden rezilmiş. 
İspanyolca olarak da cumhurbaşkanı gözüküyor.
Atatürk yine eski cumhurbaşkanı gözüktü.
İspanyolca olarak da cumhurbaşkanı gözüküyor.
Atatürk yine eski cumhurbaşkanı gözüktü.
Recep tayyip Erdoğan da İstanbul'un belediye başkanı olarak gözüküyor. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum ama sistemleri cidden rezilmiş.
Eki Görüntüle 51603
İspanyolca olarak da Cumhurbaşkanı gözüküyor.
Eki Görüntüle 51607
Atatürk yine eski Cumhurbaşkanı gözüktü.
Eki Görüntüle 51608
Geri bildirime bakıyor mudur bu Google'a? İnşallah bakar. Geri bildirim olarak bildirdim de.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alaka? Benim derdim düşman olmak değil, böyle önemsiz bir detayın önemsenmesi. Kurucu yerine eski cumhurbaşkanı yazıyor diye ortalığı yıkmak gereksiz. Birçok başka kişinin de ünvanı yanlış, eski ve farklı yazılıyor. Cumhuriyet nedir diye sorunca özgürlük, bağımsızlık, ırkım, vatanım diyenlerden farkın yok.Tek ümit özdağ mi tepki verdi? Ben ondan önce'de Google'ye geri bildirim yapmıştım bugün düzeltmişler çok geç kalındı. Fakat geç olsun güç olmasın atamız kurdu bu ülkeyi varolsun mekanı cennet olsun.
Bunun içinde geri bildirim yaparım olmadı İngilizce yazarız.
Bu nasıl bir bakış açısıdır? Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür. Şu an ki meclisler onun sayesinde varoldu onun sayesinde oluşturuldu. Şu an başta ki adam ve tüm partiler cumhurbaşkanlığı için yarışıyorsa ülkeyi güzel hale getirmek için cumhurbaşkanlığına aday oluyorsa hepsi Atatürk'ün sayesinde çünkü cumhurbaşkanlığınıda o kurdu o oluşturdu bilgin olsun.
O halde sorun ne? Türkiye'nin kurucusudur Mustafa Kemal Atatürk ve öyle kalacak Bunu'da düzeltmek zorunluluktur. Ayrıca benim için önemli. Yakıp yıkmak değil bu sadece bir hatayı bir yanlışı düzeltmek hatırlatmak Atatürk Türkiye'nin kurucusudur. Cumhuriyeti ilan Eden'de Atatürk'tür. Sana düşmansın demedim fakat bir yanlışı düzeltmek türkün görevidir atamızın ünvanını hatırlatmak ve anımsatmak.Benim derdim düşman olmak değil, böyle önemsiz bir detayın önemsenmesi.
Son düzenleme:
Ne diyeyim kardeşim kadın mı diyeyim? Sanki aksi bir şey söyledim.Adam? Kalbimizin Lordu olarak kalacak. İyi ki laik bir ülke kurmuş.
...
MiniRayss
Uzman
- Makaleler
- 6
Diğer dillerde henüz düzeltilmemiş belli ki. Şu anda Türkçe'de kurucusu olduğu yazıyor. Erdoğan'ın da İstanbul bakanı olarak gözükmesi tam bir fiyaskoymuşHâlâ aynı şekilde eski cumhurbaşkanı olarak gözüküyor fakat daha önemli bir ünvanı varken bunun gözükmesi her ne kadar doğru bir bilgi olsa da çok saçma bir karar.
Eki Görüntüle 51600
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-