farukduyarli

Uzman
Merhaba,

Google Play Console için uygulama geliştiriyorum. Console hesabı açtım ve $25 ödeme yaptım. Banka hesabımı da doğruladım. Şirket değil, kişisel hesap açtım. Ancak hesabımı doğrulamada sorun yaşıyorum.

Ödeme yöntemi doğrularken adımın ve adres bilgimin olduğu bir belge istiyorlar.

Gönderebileceğim belgeler:

Pasaport: Gönderdim, pasaportta adres bilgilerim yazmadığı için reddedildi.
Fatura: Gönderdim ancak faturalarda isim yazmadığı için reddedildi.
Telefon faturası: Yükledim, kabul edilmedi.

İsim ve adres bilgileri aynı dosyada olan tek yer telefon faturası ancak onu da kabul etmediler. Bir çözüm önerisi olan var mı? Sanırım sınır var mış, belli bir süre sonra kontrolden geçmezse kapatıyorlarmış hesabı. Yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba,

Google Play Console için uygulama geliştiriyorum. Console hesabı açtım ve $25 ödeme yaptım. Banka hesabımı da doğruladım. Şirket değil, kişisel hesap açtım. Ancak hesabımı doğrulamada sorun yaşıyorum.

Ödeme yöntemi doğrularken adımın ve adres bilgimin olduğu bir belge istiyorlar.

Gönderebileceğim belgeler:

Pasaport: Gönderdim, pasaportta adres bilgilerim yazmadığı için reddedildi.
Fatura: Gönderdim ancak faturalarda isim yazmadığı için reddedildi.
Telefon faturası: Yükledim, kabul edilmedi.

İsim ve adres bilgileri aynı dosyada olan tek yer telefon faturası ancak onu da kabul etmediler. Bir çözüm önerisi olan var mı? Sanırım sınır var mış, belli bir süre sonra kontrolden geçmezse kapatıyorlarmış hesabı. Yardımcı olabilecek var mı?
Universite okuyorsaniz ogrenci belgesi işe yarayabilir, e devlet uzerinden ikametgah denenebilir bence.

Not: Deneyimim yok.

Universite okuyorsaniz ogrenci belgesi işe yarayabilir, e-Devlet uzerinden ikametgâh denenebilir bence.

Not: Deneyimim yok.

Cevabınız için teşekkür ederim. Öğrenci değilim, ikametgâh belgesini düşündüm ancak ikametgâh belgesi yüklemeye izin vermiyorlar. Sadece belirttiğim seçenekler ve Kira Kontrat sözleşmesini yüklemeye izin var. Orada da benim değil babamın adı yazdığı için yüklemeye gerek duymadım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Öğrenci değilim, ikametgâh belgesini düşündüm ancak ikametgâh belgesi yüklemeye izin vermiyorlar. Sadece belirttiğim seçenekler ve Kira Kontrat sözleşmesini yüklemeye izin var. Orada da benim değil babamın adı yazdığı için yüklemeye gerek duymadım.
İkametgâh yuklemeye nasil izin verilmiyor merak ettim. İlginc bir vakaymis hocam kolay gelsin.