- Makaleler
- 6
İşlemcisi Pixel 9 gibi kalırsa çöp, DoA. Ona kıyasla en azından 2.5 katına falan çıkarmaları lazım.
Ek: Yazarken bakayım ya dedim sızıntılarına, Exynos 2400'ü bile geçemiyor görünene göre
Amirallerle aynı fiyata satılıp H2 2025'te tanıtılacak bir telefonun 1.5 yıllık bir telefona üstünlük kuramaması... Rakibinin Snapdragon 8 Elite kullanması da cabası.
Hedeflediği satış sayısı yüksek değil ki. Öyle olsa her ülkede satış yapardı ama yapmıyor.Google amiral gemisi modellerinde sorunlu ve rakiplerine göre güçsüz Tensor modeli işlemciler kullanmaya devam ederse asla hedeflediği satış sayısına ulaşamayacak.
Valla 2 seneden fazladır Pixel 7 kullanıyorum. Bahsettiğin donanımsal sorunlar her markada olan şeyler. Yazılımsal sorun varsa hızlı bir şekilde güncelleme yayınlanıyor. Bahsettiğin kadar sorunlu değiller.Daha önceleri LG üretimi saf Android telefon kullandım ve her yıl çıkan Pixel telefonların yabancı kanallarda uzun kullanım sonrası incelemelerine baktım. Pixel telefonlar büyük donanım ve yazılım sorunlarına gebe, bu sorunlar arama, sms, çalar saat gibi temel ve kritik yerlerde oluyor. Telefonun temel işlevleri sizin için önemliyse uzak durun derim. Özellikle Pixel ile başladı Google telefonlardaki buna benzer sorunlar.
Pixel 10 serisi de zamlandı fiyatları epeyi yüksek olacak. İllegal yöntemler Pixel'lere gelmiş. Bakalım Pixel 10'da da çalışacak mı o zaman belki...Keşke şu telefon ülkemize gelse. Yıllardır Pixel serisi bir telefon kullanmak istiyorum ancak hem ülkemizde yok hem de IMEI ücreti aşırı pahalı.