Detaylar
Kim cevapladı?Wrt32
Becerikli
@Wrt32, sıfır olarak düşünüyorsanız önermem. Nothing Phone 3 alabilirsiniz onun yerine.
iPhone konusunda yorum yapmayacağım.
Hocam bu da güzel, bilmiyorum dedim. Şu Custom ROM atılmayacak telefon türerse iPhone al unut olduğu için diyorum.
Ama Nothing beğen alınabilir telefon olarak. Nothing 4 ne zaman ya da beklemeye değer mi yoksa 3 de mutlu eder mi?
Tabii güncelleme desteği ya da yazılım hantallaşırsa AOSP ya da Custom ROM atıp öyle 7-8 yıl kullanmak istiyorum.
Pixel telefonları yalnızca gelişmiş ülkelerde satılıyor. Dünya genelinde satışı yok zaten. Belirli ülkelerde var. Gürcistan gibi ülkelerde de satılıyor ancak Google kendisi satmıyor distribütör aracılığıyla satılıyor. 3 yıldır Pixel 7 kullanıyorum. Performans anlamında hiçbir eksiği yok. En son yazılım optimizasyonlarına sahip. Arayüz tamamen Türkçe ve 5G için Turkcell şebekesinde resmi olarak destekleniyor. Daha ne olsun.
Wrt32
Becerikli
Hocam ben de isitom ama şu var gelişmemeiş (Diğer ülkelere kıyasla) istisna ülkelerde var.Pixel telefonları yalnızca gelişmiş ülkelerde satılıyor. Dünya genelinde satışı yok zaten. Belirli ülkelerde var. Gürcistan gibi ülkelerde de satılıyor ancak Google kendisi satmıyor distribütör aracılığıyla satılıyor. 3 yıldır Pixel 7 kullanıyorum. Performans anlamında hiçbir eksiği yok. En son yazılım optimizasyonlarına sahip. Arayüz tamamen Türkçe ve 5G için Turkcell şebekesinde resmi olarak destekleniyor. Daha ne olsun.
Ülkeler:Romanya, Macaristan ve Litvanya/Letonya,Malezya,Meksika,Hindistan satılıyor Google Pixel serisi.
Saydıklarım bazıları AB üyesi ülkeler. Hindistan'ın alım gücü yüksek. Bilmiyorum Google'ın takdiri. Nexus zamanında resmi olarak satılıyordu ama alıcı yoktu. Ülkemizde Google telefonlarına karşı ilgi yok genel olarak.Hocam ben de isitom ama şu var gelişmemeiş (Diğer ülkelere kıyasla) istisna ülkelerde var.
Ülkeler:Romanya, Macaristan ve Litvanya/Letonya,Malezya,Meksika,Hindistan satılıyor Google Pixel serisi.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-