Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kartın içinde para var, altınızdaki arkadaşın dediği gibi WIFI kapatıp Mobil veri açınca çözüldü.
Sıkıntı ya, mobil veriden çözdüm ben de, yoksa PC'den halledecektim.Aynısı bende de olmuştu. Çözülmedi, PC'de hallettim işimi.
Ben mobil veri kullanarak çözmüştüm ama bunu desteğe sorsan bile çözmüyorlar 1 ay boyunca uğraştım çözemediler.
Kartın içinde para var, altınızdaki arkadaşın dediği gibi WIFI kapatıp Mobil veri açınca çözüldü.
Sıkıntı ya, mobil veriden çözdüm ben de, yoksa PC'den halledecektim.Aynısı bende de olmuştu. Çözülmedi, PC'de hallettim işimi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil veri ile almayı deneyin.Türkiye'den alımı yapıyorum ve seçtiğim gmailinde konumu Türkiye'de, ama böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?Eki Görüntüle 36068
Ben desteğe yazdım 1 gün sonra çözüldü. Yanlış yere yazmış olabilirsiniz.Ben mobil veri kullanarak çözmüştüm ama bunu desteğe sorsan bile çözmüyorlar 1 ay boyunca uğraştım çözemediler.
Ben desteğe yazdım 1 gün sonra çözüldü. Yanlış yere yazmış olabilirsiniz.
Hayır hem Türk hem de yabancı desteğe yazdım çözemediler sonra mobil veri ile deneyince oldu zaten konu sahibi de o yoldan çözmüş.
Bende mobil veri yolu ile de çözülmemişti. Canlı destekle konuştum onlar da 1 gün sonra çözdüklerini iletti. Ama çözüldüyse problem yok.Hayır hem Türk hem de yabancı desteğe yazdım çözemediler sonra mobil veri ile deneyince oldu zaten konu sahibi de o yoldan çözmüş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri