D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 14 Nisan 2024 #1 Türkiye'den alımı yapıyorum ve seçtiğim gmailinde konumu Türkiye'de, ama böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Türkiye'den alımı yapıyorum ve seçtiğim gmailinde konumu Türkiye'de, ama böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm D D Dracula 14 Nisan 2024 Vira dedi: Kartın içinde para var mı? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para var, altınızdaki arkadaşın dediği gibi WIFI kapatıp Mobil veri açınca çözüldü. Qhan dedi: Aynısı bende de olmuştu. Çözülmedi, PC'de hallettim işimi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı ya, mobil veriden çözdüm ben de, yoksa PC'den halledecektim.
Vira dedi: Kartın içinde para var mı? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para var, altınızdaki arkadaşın dediği gibi WIFI kapatıp Mobil veri açınca çözüldü. Qhan dedi: Aynısı bende de olmuştu. Çözülmedi, PC'de hallettim işimi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı ya, mobil veriden çözdüm ben de, yoksa PC'den halledecektim.
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 14 Nisan 2024 #3 Kartın içinde para var mı? Artı 0 Eksi
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 14 Nisan 2024 #4 Ben mobil veri kullanarak çözmüştüm ama bunu desteğe sorsan bile çözmüyorlar 1 ay boyunca uğraştım çözemediler. Artı 0 Eksi
Ben mobil veri kullanarak çözmüştüm ama bunu desteğe sorsan bile çözmüyorlar 1 ay boyunca uğraştım çözemediler.
Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 14 Nisan 2024 #5 Aynısı bende de olmuştu. Çözülmedi, PC'de hallettim işimi. Artı 0 Eksi
KS KS D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 14 Nisan 2024 #6 Vira dedi: Kartın içinde para var mı? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para var, altınızdaki arkadaşın dediği gibi WIFI kapatıp Mobil veri açınca çözüldü. Qhan dedi: Aynısı bende de olmuştu. Çözülmedi, PC'de hallettim işimi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı ya, mobil veriden çözdüm ben de, yoksa PC'den halledecektim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Vira dedi: Kartın içinde para var mı? Genişletmek için tıkla... Kartın içinde para var, altınızdaki arkadaşın dediği gibi WIFI kapatıp Mobil veri açınca çözüldü. Qhan dedi: Aynısı bende de olmuştu. Çözülmedi, PC'de hallettim işimi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı ya, mobil veriden çözdüm ben de, yoksa PC'den halledecektim.
2 2230 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 1.524 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 1.722 14 Nisan 2024 #7 Dracula dedi: Türkiye'den alımı yapıyorum ve seçtiğim gmailinde konumu Türkiye'de, ama böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?Eki Görüntüle 36068 Genişletmek için tıkla... Mobil veri ile almayı deneyin. Artı 0 Eksi
Dracula dedi: Türkiye'den alımı yapıyorum ve seçtiğim gmailinde konumu Türkiye'de, ama böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?Eki Görüntüle 36068 Genişletmek için tıkla... Mobil veri ile almayı deneyin.
3 3635 Becerikli Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 316 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 366 14 Nisan 2024 #8 walter wick dedi: Ben mobil veri kullanarak çözmüştüm ama bunu desteğe sorsan bile çözmüyorlar 1 ay boyunca uğraştım çözemediler. Genişletmek için tıkla... Ben desteğe yazdım 1 gün sonra çözüldü. Yanlış yere yazmış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Ben mobil veri kullanarak çözmüştüm ama bunu desteğe sorsan bile çözmüyorlar 1 ay boyunca uğraştım çözemediler. Genişletmek için tıkla... Ben desteğe yazdım 1 gün sonra çözüldü. Yanlış yere yazmış olabilirsiniz.
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 14 Nisan 2024 #9 3635 dedi: Ben desteğe yazdım 1 gün sonra çözüldü. Yanlış yere yazmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hem Türk hem de yabancı desteğe yazdım çözemediler sonra mobil veri ile deneyince oldu zaten konu sahibi de o yoldan çözmüş. Artı 0 Eksi
3635 dedi: Ben desteğe yazdım 1 gün sonra çözüldü. Yanlış yere yazmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hem Türk hem de yabancı desteğe yazdım çözemediler sonra mobil veri ile deneyince oldu zaten konu sahibi de o yoldan çözmüş.
3 3635 Becerikli Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 316 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 366 14 Nisan 2024 #10 walter wick dedi: Hayır hem Türk hem de yabancı desteğe yazdım çözemediler sonra mobil veri ile deneyince oldu zaten konu sahibi de o yoldan çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende mobil veri yolu ile de çözülmemişti. Canlı destekle konuştum onlar da 1 gün sonra çözdüklerini iletti. Ama çözüldüyse problem yok. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Hayır hem Türk hem de yabancı desteğe yazdım çözemediler sonra mobil veri ile deneyince oldu zaten konu sahibi de o yoldan çözmüş. Genişletmek için tıkla... Bende mobil veri yolu ile de çözülmemişti. Canlı destekle konuştum onlar da 1 gün sonra çözdüklerini iletti. Ama çözüldüyse problem yok.