er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 2 Nisan 2025 #1 Cihazın üstünde Shamiko, Zygisk Next, assistant tricky Store falan kurulu ama API testinde 3 seçenekte deaktif WhatsApp açılmıyor yardımcı olur musunuz?
Cihazın üstünde Shamiko, Zygisk Next, assistant tricky Store falan kurulu ama API testinde 3 seçenekte deaktif WhatsApp açılmıyor yardımcı olur musunuz?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 2 Nisan 2025 #2 Farklı bir integrity modülü ile deneyin. Artı 0 Eksi
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 2 Nisan 2025 #3 WaEnhancer veya Bootloader spoofer kullanman lazım. Onlar ile alakalı değil. Ayrıca Magisk kullanmaman tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
WaEnhancer veya Bootloader spoofer kullanman lazım. Onlar ile alakalı değil. Ayrıca Magisk kullanmaman tavsiye ederim.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 2 Nisan 2025 #4 Bootloaderspoofer modulunu LSPosed araciligiyla kurup devreye alin. Artı -1 Eksi
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 2 Nisan 2025 #5 Tuhoiisa dedi: Bootloaderspoofer modulunu LSPosed araciligiyla kurup devreye alin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Heribert Yavuz dedi: Farklı bir integrity modülü ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka modül var mı hocam. DogancanYr dedi: Waenhancer veya Bootloader spoofer kullanman lazım. Onlar ile alakalı değil. Ayrıca Magisk kullanmaman tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ksu'ya geçmeyi planlıyorum .WaEnhancer da iş görmedi. Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Bootloaderspoofer modulunu LSPosed araciligiyla kurup devreye alin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Heribert Yavuz dedi: Farklı bir integrity modülü ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Başka modül var mı hocam. DogancanYr dedi: Waenhancer veya Bootloader spoofer kullanman lazım. Onlar ile alakalı değil. Ayrıca Magisk kullanmaman tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ksu'ya geçmeyi planlıyorum .WaEnhancer da iş görmedi.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 2 Nisan 2025 #6 er3n dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Uygulama listesinden sistem arayuzu'de devrede mi? Artı 0 Eksi
er3n dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Uygulama listesinden sistem arayuzu'de devrede mi?
KS KS er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 2 Nisan 2025 #7 Tuhoiisa dedi: Uygulama listesinden sistem Arayuzu'de devrede mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi