Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Olgun Muhçu

Uzman
Herkese hayırlı forumlar. Yeni telefona geçtim Android'den Android'e. Instagram indiremiyorum görseldeki hatayı alıyorum. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Telefonları Play Store üzerinden senkron da ettim, yönetme üzerinden diğer cihazdan da kaldırdım Instagram'ı. Ayrıca Google üzerinden de diğer cihazımı kaldırdım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-10-26 at 01.43.09.webp
    WhatsApp Image 2025-10-26 at 01.43.09.webp
    291,8 KB · Görüntüleme: 174
Çözüm
Huawei P30 Lite 2. el. Eski bir Oppo'dan geçtim o da Android 10 bu da Android 10 ve EMUI 10 var bunda. Telefonu aldığım kişi kuzenim kendisi Instagram kullanıyordu yani bunda telefonu sıfırlamadan once yuklu oldugunu gördüm, birlikte takılırken Instagram'a girdiğini gördüm. Şimdi keşke telefonu sıfırlamasaydık diyoruz. Ben Google ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

1761680850497.webp

Telefonunuz 415 PPI değere sahip bu yüzden 480 DPI yazan birini seçip indirin. Google Play'de bunun kurdurucusu var. Onla kurmayı deneyin. arm64 olanı seçin.

Telefonunuzun Android sürümü 8 ve altındaysa maalesef kullanamazsınız. Şu an için Instagram Lite kullanabilirsiniz.
En düşük sürüm Android 9 ve üzeri gereklidir.

@Olgun Muhçu, Yüksek ihtimal telefonunuz/işletim sisteminiz desteklenmiyor. Başka bir ihtimal yok.
Telefonunuzun Android sürümü 8 ve altındaysa maalesef kullanamazsınız. Şu an için Instagram Lite kullanabilirsiniz.
En düşük sürüm Android 9 ve üzeri gereklidir.
Böyle bir problemim yok ki yeni telefon yani çözemedim hala.

Cihazınızın tam adını ve model adını söyler misiniz?

Huawei P30 Lite 2. el. Eski bir Oppo'dan geçtim o da Android 10 bu da Android 10 ve EMUI 10 var bunda. Telefonu aldığım kişi kuzenim kendisi Instagram kullanıyordu yani bunda telefonu sıfırlamadan once yuklu oldugunu gördüm, birlikte takılırken Instagram'a girdiğini gördüm. Şimdi keşke telefonu sıfırlamasaydık diyoruz. Ben Google ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

1761680850497.webp

Telefonunuz 415 PPI değere sahip bu yüzden 480 DPI yazan birini seçip indirin. Google Play'de bunun kurdurucusu var. Onla kurmayı deneyin. arm64 olanı seçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Beni bu ya da buna benzer bir siteye atmıştı. Ben de orijinal indirebiliyorken tercih etmemiştim. Instagram yenilendikçe güncellendikçd buradan tekrardan yeniden mi indirmem gerekiyor?

Beni bu ya da buna benzer bir siteye atmıştı. Ben de orijinal indirebiliyorken tercih etmemiştim. Instagram yenilendikçe güncellendikçd buradan tekrardan yeniden mi indirmem gerekiyor?
Evet yeniden indirmek gerekiyor da eski cihazlara çok sık güncelleme gelmiyor. Bende bile 2-3 sürüm geriden geliyor.