3. parti uygulamalarından çözünürlük düşürme de olabilirmiş fakat bu ban sebebiyeti.
Direkt config dosyasindan oluyor, canimiz cigerimiz Tencent'in kisitlamadigi nadir config ayarlarindan. Sifreli configi cozup degistirip geri atabiliyorsunuz, Unreal Engine nimeti. Bi' ara usenmezsem rehberini yapayim ha, konu simdi dagilmasin.
1709762737406.webp

Tablet gibi geniş ekranlı cihazlarda bayadır var zaten, telefonlara da gelmiş sanırım. Hoş olmuş.
Hocam ben daha tablette ilk kez görüyorum. Anlamadım gitti.

@Dr. Jan Pol ilginç. O hatayı nasıl Brawl Stars üzerinde vermiş cihazınızda.
Hocam benim cihazım normalden Brawl Stars kaldırıyordu. Sonra oyun baya bir gelişti, güncellemeler geldi falan derken kaldıramaz oldu.

Eki Görüntüle 24943

Eki Görüntüle 24944

Programa girince bir farklılık yok ama uygulama indirme arayüzüne gelince bir değişiklik var. Bence havalı olmuş. Ben beğendim. Her uygulamada da olmadığını belirteyim.

Eki Görüntüle 24946

Burada da cihazınızda düzgün çalışmayacak programları önceden size haber veriyor. Bu mantıklı olmuş.

Siz bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tabletimde ekran ikiye bölünmüştü saçma duruyordu.

Eki Görüntüle 24943

Eki Görüntüle 24944

Programa girince bir farklılık yok ama uygulama indirme arayüzüne gelince bir değişiklik var. Bence havalı olmuş. Ben beğendim. Her uygulamada da olmadığını belirteyim.

Eki Görüntüle 24946

Burada da cihazınızda düzgün çalışmayacak programları önceden size haber veriyor. Bu mantıklı olmuş.

Siz bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Her güncelleme ile nasıl daha zorlaştırabilirim?

Nasıl daha uğraştırıcı olurum?
Diye düşünmekten şirketi büyütmeye vakitleri kalmıyor.