Çözüldü Google Play'den Popypara ile oyun alımında hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11100

Becerikli
Merhaba yüzde 50 cashback kazanmak için popypara ile Google Play'den Children of Morta oyununu almak istemiştim. Ama ödeme esnasında hata verdi. Sadece bir kerede değil ne zaman denesem sürekli ayni hatayı veriyordu. Google Play bakiyeme yetersiz hatası, popypara kartıma ödeme yöntemi reddedildi hatası veriyor her defasında. Kartın limiti oyunu almaya yetiyor hesaptaki parada tam oyun ile aynı miktarda. Hiçbir sebep yok reddetmesi için ama ne hikmetse reddediyor. Önceden aynı popypara kartı ile YT premium öğrenci planını sorunsuz bir şekilde almıştım.

Sanırım çözdüm. İlk önce Google Play verilerini ve önbelleğini sildim o olmadı. Ardından kartın limitini 50 TL'den 100 TL'ye çıkarttım oldu. Normalde oyun 44,99 TL hesapta 45 TL var kart limitiyse 50 TL'ydi. Ama ne hikmetse limit 50 TL olmasına rağmen ödeme reddedildi diyordu. Az önce kart limitini yükseltip denedim ve oyunu alabildim. Umarim bir daha aynı sorun olmaz.

Son düzenleme:
İfadeler: bug
  • Sorununuz için öncelikle Google Play verilerini ve önbelleğini silmek iyi bir adımdı. Bu, uygulamanın düzgün çalışmasını sağlamak için gerekli olabilir.
  • Kart limitini artırarak sorunu çözmeniz, bazı durumlarda ödeme sistemlerinin öngördüğü limitlere bağlı olabileceğini gösteriyor. Bazı sistemler, ödeme işlemlerinin başarılı olması için belirli bir teminat sağlayabilir.
  • Google Play, kart limitini ve bakiyeyi her zaman doğru analiz etmeyebilir. Bu durumda, limit yükseltmek sorunu çözmüş olabilir.
  • Gelecekte benzer bir sorunla karşılaşırsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Google Play verilerini ve önbelleğini silin.
- Kart limitinizi kontrol edin ve gerektiğinde artırın.
- Farklı bir ödeme yöntemi ile deneme yapmayı düşünün (örneğin, başka bir banka kartı veya PayPal).
- Kullandığınız kart veya ödeme yöntemiyle ilgili bir kısıtlama olup olmadığını kontrol edin.

Umarım ileride böyle bir sorunla karşılaşmazsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…