Google Podcasts, Şirketin Öldürdüğü 294. Hizmet Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 231
Makaleler
5

Google, hizmetlerini mezarlığa gömmeye devam ediyor. Şirketin bu seferki kurbanı Google Podcasts oldu. 6 yıldır hizmet veren servis bu ay itibarıyla kapatıldı. Google Podcasts, şirketin sonlandırdığı 294. hizmet oldu Bu habere iyi tarafından bakacak olursak verileriniz temmuz ayına kadar korunacak. Google Podcasts kullanıcıları temmuz ayındaki kapanış tarihine kadar verilerini kaydedebilecekler. Bu nedenle dışa aktarmak istediğiniz…

Devamını Oku: Google Podcasts, Şirketin Öldürdüğü 294. Hizmet Oldu
Kaynak: Techolay

Aklıma şey geldi: Google’un kaç tane hizmet öldürdüğüyle alakalı bir listenin sitesi vardı. İsmini hatırlamıyorum ama bilen bilir. EA nasıl stüdyo kapatıyorsa Google onun 5 katı kadar hizmet kapatıyordur.

Google’un kaç tane hizmet öldürdüğüyle alakalı bir listenin sitesi vardı.

Bunlar ha bire hizmet öldürüp duruyorlar. Mezarlığını yapsak Konya kadar olacak.
Teksas

Google'ın çoğu hizmetinin boş olduğunu düşünüyorum, cok bir kullanıcısı yok cogu hizmetin. Fakat bu kadar hizmet kapatmaları iyi değil.

Allahım ne söyliyeyim aklım çıktı başlığı “Google’ın öldürdüğü 294. çalışan oldu” diye okudum.

Gece gece aklım çıktı, uykuyu iyi alamayınca böyle oluyor.

Son düzenleme:
Aslında tek bir çatı altında topluyor tüm özellikleri, kaldırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…