Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.840 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 4 Eylül 2025 #41 LiteraryCrawL dedi: Cloudflare DNS kullanıyorum ama şu an erişim yok bende. Genişletmek için tıkla... Cloudflare Türkiye'de bulunan İzmir, İstanbul sunucularında sorun re-route edilmesine rağmen devam ediyorsa DNS değiştirebilirsiniz şimdilik.
LiteraryCrawL dedi: Cloudflare DNS kullanıyorum ama şu an erişim yok bende. Genişletmek için tıkla... Cloudflare Türkiye'de bulunan İzmir, İstanbul sunucularında sorun re-route edilmesine rağmen devam ediyorsa DNS değiştirebilirsiniz şimdilik.
Diagnosticz Uzman Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 46 Beğeniler 10 4 Eylül 2025 #42 Physic dedi: Cloudflare Türkiye'de bulunan İzmir, İstanbul sunucularında sorun re-route edilmesine rağmen devam ediyorsa DNS değiştirebilirsiniz şimdilik. Eki Görüntüle 181663 Genişletmek için tıkla... Bu sunucular zaten yıllardır re-routed hocam. Konunun bununla alakası yok. Bazı ISP'ler bu Cloudflare DNS rotalarıyla sorun yaşıyor uzun zamandır.
Physic dedi: Cloudflare Türkiye'de bulunan İzmir, İstanbul sunucularında sorun re-route edilmesine rağmen devam ediyorsa DNS değiştirebilirsiniz şimdilik. Eki Görüntüle 181663 Genişletmek için tıkla... Bu sunucular zaten yıllardır re-routed hocam. Konunun bununla alakası yok. Bazı ISP'ler bu Cloudflare DNS rotalarıyla sorun yaşıyor uzun zamandır.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.840 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 4 Eylül 2025 #43 Diagnosticz dedi: Bu sunucular zaten yıllardır re-routed hocam. Konunun bununla alakası yok. Bazı ISP'ler bu Cloudflare DNS rotalarıyla sorun yaşıyor uzun zamandır. Genişletmek için tıkla... Anladım, pek takip etmiyordum bilgi için teşekkürler.
Diagnosticz dedi: Bu sunucular zaten yıllardır re-routed hocam. Konunun bununla alakası yok. Bazı ISP'ler bu Cloudflare DNS rotalarıyla sorun yaşıyor uzun zamandır. Genişletmek için tıkla... Anladım, pek takip etmiyordum bilgi için teşekkürler.