23231

Becerikli
Merhaba. Oturum cihazımda açık, eski şifremi hatırlıyorum. Kurtarma e postasına kod gönderdi kodu girdim, sonra benim kurtarma e-postama bir mail geldi, 48 saat içinde gelecek diyor. Bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Oturum cihazımda açık, eski şifremi hatırlıyorum. Kurtarma e postasına kod gönderdi kodu girdim, sonra benim kurtarma e-postama bir mail geldi, 48 saat içinde gelecek diyor. Bir öneriniz var mı?
  • İlk olarak, 48 saat süresinin dolmasını bekleyin. Bu süre içinde herhangi bir işlem yapmayın.
  • Eğer süre dolduktan sonra e-posta gelmezse, "Kurtarma e-postası" ile ilgili olarak farklı bir tarayıcı veya cihazdan giriş yapmayı deneyin.
  • Google’ın "Hesap kurtarma" sayfasına (https://accounts.google.com/signin/recovery) gidip, şifre sıfırlama işlemine tekrar başlayın.
  • Eğer kurtarma e-postanızda bir hata olduysa (örneğin, yanlış bir e-posta adresi yazıldıysa), doğru kurtarma adresinizi kontrol edin.
  • Ayrıca, Gmail uygulamasından veya mobil cihazınızdan oturum açmayı deneyebilirsiniz; bazen uygulama üzerinden daha hızlı erişim sağlanabilir.
  • Beklemenin dışında yapılacak en iyi işlem, sabırlı olmanızdır; e-posta gelirse, verilen yönergeleri takip edin.

Eğer 48 saat sonunda herhangi bir çözüm bulamazsanız, lütfen daha fazla bilgi verin.