Great Eagle

Yetkin
Dostlar merhaba, PPPoE şifresinin birinin eline geçtiğine dair şüphelerim var. Bu yüzden destek kaydına yazdım fakat şöyle bir yanıt aldım. “Her kullanıcının PPPoE şifresi farklıdır ve değişmez.” Bunun bir yolu yok mu? Güvenliğimi nasıl sağlayacağım? Benim internetim üzerinden her işlemi yapabilirler ve elim kolum bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaşırtmadı. İnsanların sözleşmelerini arkasına kabak gibi yazıp modem kutusuna koyarlar ama başkasının ulaşabileceğini akıl edemezler.
Aboneliği iptal edip yeni abonelik başlatmayı deneyebilirsiniz ama iptal olduğunda devre dışı bırakıp ardından geri açarlarsa şaşırmayın.

Şaşırtmadı. İnsanların sözleşmelerini arkasına kabak gibi yazıp modem kutusuna koyarlar ama başkasının ulaşabileceğini akıl edemezler.
Aboneliği iptal edip yeni abonelik başlatmayı deneyebilirsiniz ama iptal olduğunda devre dışı bırakıp ardından geri açarlarsa şaşırmayın.
1 yıllık peşin ödeme yaptık eğer iptal edersem para boşa gider :/

Sitede bulunan canlı destekte deneyin şansınızı. Erişiminiz kesildi mi hiç? Genelde aynı bilgilerle iki bağlantıya izin verilmez.
Kesilmedi fakat risk almak istemiyorum.

Sitede bulunan canlı destekte deneyin şansınızı. Erişiminiz kesildi mi hiç? Genelde aynı bilgilerle iki bağlantıya izin verilmez.

İzin veriliyor, benim iki adet TurkNet internetim var iki farklı evde, bir tanesine Statik IP aldım ve o internetin PPPoE'sini iki evde de kullanıp iki evde de Statik IP ile kullanmış oluyorum. Yıllardır kullanıyorum 1 kere bile gitmedi internet.

Müşteri temsilcisi beni aradı bu sefer de aynı şifreyi yolladı, TurkNet'le ilk defa bu kadar sorun yaşadım TurkNet Forumuna'da yazdım orada da 2 saattir konum onaylanmıyor. Gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim.

Canlı Destek'de şifreyi değiştirmeyip aynı şifreyi yolladı şaka gibi dalga geçiyorlar.

Son düzenleme: