Google Şifre Yöneticisi kullanılır mı?

Hocam peki diyelim kötü ihtimal o şifre yöneticisinin şifresini unuttuk o zaman ne yapacağız?

Bunu önlemek için hesap kurtarma kodlarını yedekleyip iki adımlı doğrulamayı etkinleştireceksin. Sonrasında kurtarma kodlarıyla ya da e-posta ile kurtarabilirsin.

Hocam peki yerel olarak hangisini öneriyorsunuz? Ve Google şifre yöneticisi iş görür mü?

7ZIP pek farkı yok hocam? Oda yerel iyi şifreleme yapıyor. Çok fark yok ki aralarında?

Sen şifre yöneticilerinin nasıl çalıştığını tam bilmiyorsun ondan fark yok sanıyorsun. Örnek veriyorum Bitwarden kullanıyorsun. Tarayıcı eklentisini kurmuşsun. Bir siteye giriş yapmak istediğin zaman sana soracak otomatik dolduralım mı? Şifre değiştirdiğin zaman soracak şifreyi güncelleyelim mi? Ayrıca mobil uygulaması da var. Herhangi bir şifre yöneticisiyle 7ZIP kıyaslanamaz bile. Çünkü 7ZIP bu dediklerini yapamaz. Elmayla armudu kıyaslamak gibi bir şey bu.

Hocam benim amacım zaten oto doldurma falan değil benim şifrelerimi şifre ile koruması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…