Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Merhabalar. Dedem BİM'den Dijitsu marka bir televizyon almış. DG29000 model bir televizyon. Kurulumunu falan hallettim de bir türlü TV kanallarını getiremedim. Çanak çekmiyor. Çanaksız şekilde nasıl TV kanallarını izleyebilir? Evde internet var.

Merhabalar. Dedem BİM'den Dijitsu marka bir televizyon almış. DG29000 model bir televizyon. Kurulumunu falan hallettim de bir türlü TV kanallarını getiremedim. Çanak çekmiyor. Çanaksız şekilde nasıl TV kanallarını izleyebilir? Evde internet var.
TV+ alabilirsiniz.

Hocam TV+ kullanıyorum, görüntü kalitesi bayağı iyi. Hatta bazen TV kanallarını çanak üzerinden izlemiyorum. TOD var, o da TV konusunda fena değil. Ama ücretsiz bir yol var mı bilemiyorum. Sizin cihazınızda Wi-Fi da var sanırım, sorun olmayacaktır.

Ekstra ücret vermek istemeyecektir ya. Ücretsiz bir yöntem lazım bana. IPTV diye bir şey gördüm. Önerir misiniz?

Ottplayer ile bu kanal listesini kullanıyorum çoğu kanal var https://forum.donanimhaber.com/turk-kanallari-legal-iptv-m3u-playlist-2025-aktif--161595653.

İnternetin iyiyse gayet güzel hatta yüksek kalite yayın veriyor. Ben 1000 Mbps kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayrıca Ottplayer bedava bir IPTV.