efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 18 Nisan 2026 #1 Google anlık siyah ekran oluyor ve sonrasında düzeliyor bunu nasıl çözebilirim? Sadece Google değil Discord'da da bunu yapıyor.
Google anlık siyah ekran oluyor ve sonrasında düzeliyor bunu nasıl çözebilirim? Sadece Google değil Discord'da da bunu yapıyor.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 18 Nisan 2026 #2 Discord ve tarayıcınız uzerinde donanım hızlandırması veya GPU hızlandırması ismiyle geçen ayarı kapatın sorun düzelecek. Artı 0 Eksi
Discord ve tarayıcınız uzerinde donanım hızlandırması veya GPU hızlandırması ismiyle geçen ayarı kapatın sorun düzelecek.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.168 Çözümler 11 Beğeniler 1.498 Yer mt_boot.c 18 Nisan 2026 #3 Ekranın tamamı mı siyah oluyor yoksa sadece Google penceresi mi? Artı 0 Eksi
C CBTSG23XrC1Z Becerikli Katılım 17 Mart 2026 Mesajlar 186 Çözümler 1 Beğeniler 158 18 Nisan 2026 #4 MPO'yu kapatırsan sorunun %90 falan çözülür. Win + R'ye basıp regedit yazın. Bu kısma gidin Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm Sağ'daki boş alana sağ tıklayıp DWORD (32-bit) Değeri'ni seçin İsmini OverlayTestMode yapıp değer olarak 5 girin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ayrıca GPU hızlandırmasını kapatmak gibi bir saçmalık yapmayın uygulamayı yavaşlatırsınız tüm yükü CPU üzerine yükleyeceğiniz için. Artı 0 Eksi
MPO'yu kapatırsan sorunun %90 falan çözülür. Win + R'ye basıp regedit yazın. Bu kısma gidin Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm Sağ'daki boş alana sağ tıklayıp DWORD (32-bit) Değeri'ni seçin İsmini OverlayTestMode yapıp değer olarak 5 girin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ayrıca GPU hızlandırmasını kapatmak gibi bir saçmalık yapmayın uygulamayı yavaşlatırsınız tüm yükü CPU üzerine yükleyeceğiniz için.
KS KS efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 18 Nisan 2026 #5 rpmb dedi: Ekranın tamamı mı siyah oluyor yoksa sadece Google penceresi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece Google hocam. CBTSG23XrC1Z dedi: MPO'yu kapatırsan sorunun %90 falan çözülür. Win + R'ye basıp Regedit yazın. Bu kısma gidin Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm Sağ'daki boş alana sağ tıklayıp DWORD (32-bit) değeri'ni seçin. İsmini OverlayTestMode yapıp değer olarak 5 girin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ayrıca GPU hızlandırmasını kapatmak gibi bir saçmalık yapmayın uygulamayı yavaşlatırsınız tüm yükü CPU üzerine yükleyeceğiniz için. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar kapatmamıştım birden yapmaya başladı. Dediklerinizi yaptım şu anlık bir sorun yok. Artı 0 Eksi
rpmb dedi: Ekranın tamamı mı siyah oluyor yoksa sadece Google penceresi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece Google hocam. CBTSG23XrC1Z dedi: MPO'yu kapatırsan sorunun %90 falan çözülür. Win + R'ye basıp Regedit yazın. Bu kısma gidin Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm Sağ'daki boş alana sağ tıklayıp DWORD (32-bit) değeri'ni seçin. İsmini OverlayTestMode yapıp değer olarak 5 girin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ayrıca GPU hızlandırmasını kapatmak gibi bir saçmalık yapmayın uygulamayı yavaşlatırsınız tüm yükü CPU üzerine yükleyeceğiniz için. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayar kapatmamıştım birden yapmaya başladı. Dediklerinizi yaptım şu anlık bir sorun yok.