Google, Windows 10 çalıştıran PC'leri ChromeOS Flex'i kullanmaya çağırıyor

Yaşandı(!)

Microsoft desteği uzatecak bence. XP hikayesine dönecek mevzu.

O zaman sıkıntı yok. En kısa sürede ChromeOS Flex ile ilgili deneyimlerinizi bekliyorum.

Bu arada Windows'u sildi, bilgisayarı açtığımda otomatik olarak ChromeOS açılıyor. Ancak depolama kısmına girdiğimde buga giriyor. Bunu da rehberde söylerim artık

Microsoft desteği uzatecak bence. XP hikayesine dönecek mevzu.

Maalesef ki Microsoft açıkladığı gibi Windows 10 için desteği 2025'te kesecek. Desteği uzatmayacağı için zaten Microsoft 2025'e kadar OS ve özellik güncellemeleri vereceğini açıkladı. ChromeOS Flex seçeneğim var benim.

Üzgünüm Google, ben şu an fazlasıyla mutluyum.

Çok daha iyi Linus dağıtımları varken neden ChromeOS Flex kuralım ki?

Sadece tarayıcı kullanmak için bir işletim sistemi arıyorsanız tam size göre. Başka hiçbir işe yaramıyor, sadece Chrome Web Mağazası'ndaki uygulamaları kurabiliyorsunuz. Normal Chrome OS'de Android uygulama desteği var fakat Flex'de böyle bir durum söz konusu değil.

Windows 10 çalıştıramayan eski bir bilgisayarınız varsa yükleyin bir Linux distrosu bakın keyfinize. İlla Chrome OS istiyorum derseniz de Fyde OS öneririm, Chrome OS forku bir Linux dağıtımı, Flex'in aksine Android uygulama desteği bulunuyor.

Şahsen ChromeOS Flex kullanıyorum memnunum.

İfadeler: 683
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…