ygzasln 13

Uzman
Arkadaşlar “.com” domaini için sitelere bakarken Google Workspace’e denk geldim ve 75 TL/yıl olarak gözüküyor. Aklıma takılan, 1 yıl dolduktan sonra tekrar 75 TL üzerinden bir yenileme mi gerçekleşecek yoksa başka bir fiyat üzerinden mi? Biliyorsunuz ki Google Domains satıldı, kullanan arkadaşlar varsa bilgi paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, şu anda yıllık yenileme zamanı geldiğinde de yine Google Workspace üzerinden 75 TL üzerinden yenileme sağlıyor.

Fakat ileride değişirse bilemiyorum. Spaceship vb. başka firmaya taşıyabilirsiniz.

Eğer uzantı önemli değilse ve kişisel bir proje ise pp.ua gibi seçeneklerde mevcut.

Son düzenleme:
Evet, şu anda yıllık yenileme zamanı geldiğinde de yine Google Workspace üzerinden 75 TL üzerinden yenileme sağlıyor.

Fakat ileride değişirse bilemiyorum. Spaceship vb. başka firmaya taşıyabilirsiniz.

Eğer uzantı önemli değilse ve kişisel bir proje ise pp.ua gibi seçeneklerde mevcut.
Harika bir şey bu. Aşırı ucuz yani. Belki ileride değişebilir ama 2024’de başka bir forumda açılan konuda da 75 TL olduğu yazıyordu yanlış görmediysem. Amaç “.com” almak hocam, sağ ölüm yanıt verdiğiniz için.

Ek olarak bir maile sadece bir alan adı mı alabiliyoruz ? Yoksa illa iki farklı gmailden mi almamız lazım?