Uzun chate de gerek yok. 2 fotoğraf atsanız bozuluyor.
Mesela geçen mod yüklemeye çalışıyorum, fotoyu atıp "bu ekranda ne yapmalıyım" dedim tarif etti ne yapmam gerektiğini. Sonra mod indirme sekmesine ulaşamadım bir fotoğraf daha attım ama bundan 1 saat önce attığım ilk fotoya cevap verdi yine. Ne kadar fotoğraf atarsam atayım o ilk fotoyu benimsiyor ve ona cevap veriyor.
Yazdığım promptu şöyle şöyle ortama göre tekrar yaz diyorum o promptu alıp resim yapıyor. Neyse ki bilgisayarımda çalışan bir LLM yükledim prompt işini ona yaptırıyorum.

Sırf öğrenci paketinden yararlandığım için kullanıyorum. Yoksa beş para etmez bana kalırsa. Claude çok daha iyi bir seçenek.

Cloud on numara bir olay bence ama son zamlar çok kötü oldu. Yıllık 500 lira verdiğim paket 2500 mü ne oldu şaka gibi.

1766581178596.webp

1766581185188.webp

Tıbbi terimlere "bu tehlikeli yardımcı olamam" demese Pro modelini alacağımda bu hali maalesef benim pek işine yaramaz.

Gemini güzel ama hangi sürümü kullanıyorum dediğim zaman Gemini 1.5 Pro diyor sizde de böyle mi? Sürekli demiyor mesela yeni sohbet açınca Gemini 3 diyor ama bazen Gemini 1.5 diyor.