Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Arkadaşlar Google'a WARP haricinde giriş yapamıyorum nedense. Şu anda WARP açık ama WARP'ı kapattığımda erişemiyorum. Neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Google'a WARP haricinde giriş yapamıyorum nedense. Şu anda WARP açık ama WARP'ı kapattığımda erişemiyorum. Neden?
Sorununuz için aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz:

1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Diğer web sitelerine (örneğin, facebook.com) erişip erişemediğinizi kontrol edin. Eğer erişim sağlayamıyorsanız, öncelikle internet bağlantınızda bir sorun olabilir.

2. Tarayıcıyı Yeniden Başlatın:
- Kullandığınız tarayıcıyı kapatıp açın. Tarayıcıda kısa süreli bir sorun olabilir.

3. Önbelleği Temizleyin:
- Tarayıcınızın önbellek ve çerezlerini temizleyin. Bu işlem bazen oturum açma sorunlarını çözebilir.
- Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Tarayıcı verilerini temizle kısmına gidin.

4. VPN veya WARP’ı Kapatın:
- WARP dışında başka bir VPN uygulaması kullanıyorsanız, onu devre dışı bırakmayı deneyin.
- WARP'ı kapatıp, ağ bağlantınızı yenileyin (ağ ayarlarını sıfırlayarak modem veya yönlendirici üzerinden yeniden başlatabilirsiniz).

5. DNS Ayarlarını Değiştirin:
- DNS ayarlarını Google DNS ile değiştirmeyi deneyin:
- Ayarlar > Ağ ve İnternet > (Bağlı olduğunuz ağa tıklayın) > DNS ayarlarını değiştirin ve şu DNS adreslerini girin:
- 8.8.8.8
- 8.8.4.4

6. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Kontrolü:
- Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının Google’a erişimi engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse bu programları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

7. Ağ Bağlantısını Sıfırlayın:
- Komut İstemcisi’ni (CMD) açarak aşağıdaki komutları girin:
- ipconfig /release
- ipconfig /renew
- ipconfig /flushdns
- Bu komutlar IP adresinizi sıfırlayacak ve DNS önbelleğini temizleyecektir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik bilgi sağlamanızı isteyebilirim.