Google'a WARP olmadan giriş yapılmıyor

Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Arkadaşlar Google'a WARP haricinde giriş yapamıyorum nedense. Şu anda WARP açık ama WARP'ı kapattığımda erişemiyorum. Neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Google'a WARP haricinde giriş yapamıyorum nedense. Şu anda WARP açık ama WARP'ı kapattığımda erişemiyorum. Neden?
Sorununuz için aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz:

1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Diğer web sitelerine (örneğin, facebook.com) erişip erişemediğinizi kontrol edin. Eğer erişim sağlayamıyorsanız, öncelikle internet bağlantınızda bir sorun olabilir.

2. Tarayıcıyı Yeniden Başlatın:
- Kullandığınız tarayıcıyı kapatıp açın. Tarayıcıda kısa süreli bir sorun olabilir.

3. Önbelleği Temizleyin:
- Tarayıcınızın önbellek ve çerezlerini temizleyin. Bu işlem bazen oturum açma sorunlarını çözebilir.
- Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Tarayıcı verilerini temizle kısmına gidin.

4. VPN veya WARP’ı Kapatın:
- WARP dışında başka bir VPN uygulaması kullanıyorsanız, onu devre dışı bırakmayı deneyin.
- WARP'ı kapatıp, ağ bağlantınızı yenileyin (ağ ayarlarını sıfırlayarak modem veya yönlendirici üzerinden yeniden başlatabilirsiniz).

5. DNS Ayarlarını Değiştirin:
- DNS ayarlarını Google DNS ile değiştirmeyi deneyin:
- Ayarlar > Ağ ve İnternet > (Bağlı olduğunuz ağa tıklayın) > DNS ayarlarını değiştirin ve şu DNS adreslerini girin:
- 8.8.8.8
- 8.8.4.4

6. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Kontrolü:
- Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının Google’a erişimi engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse bu programları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

7. Ağ Bağlantısını Sıfırlayın:
- Komut İstemcisi’ni (CMD) açarak aşağıdaki komutları girin:
- ipconfig /release
- ipconfig /renew
- ipconfig /flushdns
- Bu komutlar IP adresinizi sıfırlayacak ve DNS önbelleğini temizleyecektir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik bilgi sağlamanızı isteyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…