Yer
KARTAL/İSTANBUL
Arkadaşlar ben iş yerinden kovuldum ve bu konu hakkında işletme Google değerlendirme kısmından bayağı bir şeyler yazdım. Daha önce hesaptan çıkış yapıp baktığım zaman yorumum gözüküyordu. Şimdi gözükmüyor sadece ben görebiliyorum yorumu. Neden böyle bir şey olmuş olabilir bunu nasıl düzeltiriz?
WhatsApp Görsel 2025-05-09 saat 18.39.46_1e508536.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben iş yerinden kovuldum ve bu konu hakkında işletme Google değerlendirme kısmından bayağı bir şeyler yazdım. Daha önce hesaptan çıkış yapıp baktığım zaman yorumum gözüküyordu. Şimdi gözükmüyor sadece ben görebiliyorum yorumu. Neden böyle bir şey olmuş olabilir bunu nasıl düzeltiriz?
Google'da işletmeye yaptığınız yorumun görünmemesi birkaç sebebe dayanabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

1. Yorumun Gözetilmesi: Google, bazı yorumları topluluk standartlarına veya hizmet şartlarına aykırı olduğu gerekçesiyle otomatik olarak gözden geçirebilir veya kaldırabilir. Yorumunuzun bu kurallara uyup uymadığını kontrol edin.

2. Gözden Geçirme Süreci: Eğer yorumunuz henüz gözden geçirilmediyse, bu süreçte beklemek gerekebilir. Bu durumda birkaç gün beklemek faydalı olabilir.

3. Hesap Durumu: Google hesabınıza giriş yaparak hesap ayarlarınızı kontrol edin. Hesabınızda herhangi bir sorun olup olmadığını teyit edin.

4. Yorumun Yeniden Gönderilmesi: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmüyorsa, yorumu yeniden yazmayı deneyebilirsiniz. Aynı içerikli bir yorumu yeniden yazmak, ilgili kurallara uyduğu takdirde kabul edilebilir.

5. Google Destek ile İletişim: Eğer sorun devam ediyorsa, Google destek ile iletişime geçebilir ve bu durumu direkt olarak onlara bildirebilirsiniz.

Bu adımları izleyerek durumu çözmeye çalışabilirsiniz.