Gördüğüm rüya gerçek oldu

Genelde bilinçaltı rüyaları oluyor böyle şeyler benim de 6. hissim genelde kuvvetlidir. Kötü bir şey olacağı zaman ya hissederim, ya da uykumda görürüm.

Bu arada geçmiş olsun hocam zaten öyle tak diye engelleyen birinden hayır gelmez yolunuza bakın. Elbet öyle pat diye giden bir günyüzü düşmüş halde gelip özürde diler.

Dostum rüyalar geleceği görmez fakat beyninin calculate mekanizması ve sezgilerin tahminde bulunmuştur

Rüyayı net olarak hatırlayamazsın. Genel hatlarıyla olan bir şeyi benzetmişsinizdir yüksek ihtimal.

Rüyayı net olarak hatırlayamazsın. Genel hatlarıyla olan bir şeyi benzetmişsinizdir yüksek ihtimal.

Haklılık payınız var hatırlamadığım tek kısım beni aradığında ne konuştuğumuz bir tek onu hatırlamıyorum rüyada diğer her şeyi hatırlıyorum.
Neyse dostlar kendimi daha fazla yormayayım zaten moralim bozuk iyi sosyaller hepinize.

Çok teşekkür ederim hocam
Bilmiyorum özür dilersede affedeceğim bir konu değil.

Geçmiş olsun kardeşim. Öyle tak diye her yerden engelleyen kızdan daha hayır gelmez kanımca zaten.

Çok sağ ol abi teşekkür ederim

Allah önceden göstermiş sana hocam.

Yeminle öyle oldu detayı detayına bir de.

Son düzenleme:
İnsan hisseder. Kötü şeylerin olacağını çoğu zaman hissetmiştim ben, içimde bi ağırlık oluyordu. Senin de rüyana girmiş. Acı bir deneyim. Ben de dün gece kendimi nedensiz kötü hissediyordum, sonra konuştuğum kızın durduk yere hiçbir şey demeden beni takipten çıktığını gördüm. Aynı mantık.

Hocam ben de tam tersi oldu. Annem ben sınava görmeden 1 ay öncesinde benim sınavdan ağlayarak çıktığım bir rüya görmüştü. Fakat tam tersi gülerek çıktım sınavdan. Bu tür şeyler sadece denk gelmeyle oluyor bence. Bilinçaltıyla alakalı olması fikri bana mantıklı geldi.

Aynen öyle Geçmiş olsun hocam Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…