Genelde bilinçaltı rüyaları oluyor böyle şeyler benim de 6. hissim genelde kuvvetlidir. Kötü bir şey olacağı zaman ya hissederim, ya da uykumda görürüm.

Bu arada geçmiş olsun hocam zaten öyle tak diye engelleyen birinden hayır gelmez yolunuza bakın. Elbet öyle pat diye giden bir günyüzü düşmüş halde gelip özürde diler.

Hayır hocam o gördüğüm rüyayı gördüğüm gün arkadaşıma anlattım oda doğruluyor.

Tamamda tüm her şeydemi aynı olur diye düşünmüyor değilim yani resmen yarın yaşayacağım şeyi gördüm geleceği görmek gibi bir histi benim için tesadüf olabilirde ama pek öyle düşünmüyorum.

Rüyayı net olarak hatırlayamazsın. Genel hatlarıyla olan bir şeyi benzetmişsinizdir yüksek ihtimal.

Rüyayı net olarak hatırlayamazsın. Genel hatlarıyla olan bir şeyi benzetmişsinizdir yüksek ihtimal.

Haklılık payınız var hatırlamadığım tek kısım beni aradığında ne konuştuğumuz bir tek onu hatırlamıyorum rüyada diğer her şeyi hatırlıyorum.
Neyse dostlar kendimi daha fazla yormayayım zaten moralim bozuk iyi sosyaller hepinize.

Genelde bilinçaltı rüyaları oluyor böyle şeyler benim de 6. hissim genelde kuvvetlidir. Kötü bir şey olacağı zaman ya hissederim, ya da uykumda görürüm.

Bu arada geçmiş olsun hocam zaten öyle tak diye engelleyen birinden hayır gelmez yolunuza bakın. Elbet öyle pat diye giden bir günyüzü düşmüş halde gelip özürde diler.

Çok teşekkür ederim hocam 🙏
Bilmiyorum özür dilersede affedeceğim bir konu değil.

Geçmiş olsun kardeşim. Öyle tak diye her yerden engelleyen kızdan daha hayır gelmez kanımca zaten.

Çok sağ ol abi teşekkür ederim 🙏

Allah önceden göstermiş sana hocam.

Yeminle öyle oldu detayı detayına bir de.

Son düzenleme:
İnsan hisseder. Kötü şeylerin olacağını çoğu zaman hissetmiştim ben, içimde bi ağırlık oluyordu. Senin de rüyana girmiş. Acı bir deneyim. Ben de dün gece kendimi nedensiz kötü hissediyordum, sonra konuştuğum kızın durduk yere hiçbir şey demeden beni takipten çıktığını gördüm. Aynı mantık.

30 Temmuz gecesi bir rüya gördüm. Kız arkadaşım benden ayrılmak istediğini söylüyor, Instagram hesabını kapatıyor ve her yerden beni engelliyordu. Sonra beni arıyordu. O kadar gerçekçiydi ki gerçekten arıyor sandım. Uyanınca bunun sadece bir rüya olduğunu düşünüp geçtim.

Ama ertesi gün, 31 Temmuz'da, hiçbir sebep yokken kız arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ben daha uyurken hesabını kapattı ve beni numaram dahil her yerden engelledi. Uyandığımda şokla, onu arkadaşımın telefonundan aradım. Açtı. Sebeplerini burada anlatmam doğru olmaz ama ayrılığın en doğrusu olduğunu söyledi. O an kelimeler boğazımda düğümlendi, kekelemeye başladım ve o gün öylece kapandı benim için.

Rüyalar gerçekten de bazen bir şeylerin habercisi olabiliyor. Belki dikkate almalıyız ama ben alsam bile engel olabilecek gücüm yoktu.
Hocam ben de tam tersi oldu. Annem ben sınava görmeden 1 ay öncesinde benim sınavdan ağlayarak çıktığım bir rüya görmüştü. Fakat tam tersi gülerek çıktım sınavdan. Bu tür şeyler sadece denk gelmeyle oluyor bence. Bilinçaltıyla alakalı olması fikri bana mantıklı geldi.

İnsan hisseder. Kötü şeylerin olacağını çoğu zaman hissetmiştim ben, içimde bi ağırlık oluyordu. Senin de rüyana girmiş. Acı bir deneyim. Ben de dün gece kendimi nedensiz kötü hissediyordum, sonra konuştuğum kızın durduk yere hiçbir şey demeden beni takipten çıktığını gördüm. Aynı mantık.
Aynen öyle Geçmiş olsun hocam Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.