Detaylar
Kim cevapladı?İlk olarak, başlat'a tıklıyoruz ve hemen ardından arama bölümüne çalıştır yazıp açıyoruz. Çalıştır sekmesi açıldıktan sonra aç kutucuğuna "gpedit.msc" yazıp tamam düğmesine basıyoruz. Hemen ardından açılan sayfa üzerinden şu adımları izlemeniz gerekmektedir. Yönetim şablonları -) sistem -) ctrl+alt+del seçenekleri -) görev yöneticisi devre kaldır seçeneğine çift tıklıyoruz. Ektin seçeneğini seçip tamam butonuna tıklıyoruz ve 10 saniye bekliyoruz ve hemen ardından tekrar görev yöneticisine tıklayıp yapılandırılmadı seçeneğini seçip tamam butonuna basacağız.
- Makaleler
- 62
Hocam virüs yemişsiniz. Kaspersky ile tarama yapın. Şu aracı deneyin bir de:
odemis.meb.gov.tr
Musallat.exe silici program
Musallat.exe virüsü windows işletim sistemlerinde görev yöneticisine erişimi engelleyen, özellikle USB belleklere bulaşan ve usb bellekler üzerinden başka bilgisayarlara bulaşan bir virüstür.
Alakasız. Arkadaş %90 ihtimalle MusaLLaT.exe veya farklı bir virüs bulaştırmış bilgisayarına. Bir de eğer arkadaş Home sürüm kullanıyorsa maalesef "gpedit.msc" Home sürümlerinde bulunmuyor.İlk olarak, başlat'a tıklıyoruz ve hemen ardından arama bölümüne çalıştır yazıp açıyoruz. Çalıştır sekmesi açıldıktan sonra aç kutucuğuna "gpedit.msc" yazıp tamam düğmesine basıyoruz. Hemen ardından açılan sayfa üzerinden şu adımları izlemeniz gerekmektedir. Yönetim şablonları -) sistem -) ctrl+alt+del seçenekleri -) görev yöneticisi devre kaldır seçeneğine çift tıklıyoruz. Ektin seçeneğini seçip tamam butonuna tıklıyoruz ve 10 saniye bekliyoruz ve hemen ardından tekrar görev yöneticisine tıklayıp yapılandırılmadı seçeneğini seçip tamam butonuna basacağız.
Olabilir hocam eski bilgisayarımda da yönetici tarafından kısıtlanmıştı görev yöneticisi ben bu adımlar ile çözdüm bilgilendirme için teşekkürler.Hocam virüs yemişsiniz. Kaspersky ile tarama yapın. Şu aracı deneyin bir de:
![]()
Musallat.exe silici program
Musallat.exe virüsü windows işletim sistemlerinde görev yöneticisine erişimi engelleyen, özellikle USB belleklere bulaşan ve usb bellekler üzerinden başka bilgisayarlara bulaşan bir virüstür.odemis.meb.gov.tr
Alakasız. Arkadaş %90 ihtimalle MusaLLaT.exe veya farklı bir virüs bulaştırmış bilgisayarına. Bir de eğer arkadaş Home sürüm kullanıyorsa maalesef "gpedit.msc" Home sürümlerinde bulunmuyor.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar