Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

norent

Çalışkan
Görev Yöneticisi'nde başlangıç kısmına girdiğimde 1 yazıyor bir de uzun kodlu bir şey yazıyor. Devre dışı bıraktım, yeniden başlatıp baktığımda hala devre dışıydı. Logo falan yok, sadece 1 yazıyor. Bir diğerinde ise FE188 ile başlayan bir şey yazıyordu. Windows'tan tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Bunun sebebi nedir? Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  1. Program yazan uygulamanın konumunu bulmak için Görev Yöneticisi ardından başlangıç sekmesine gelin ad-yayıncı-durum yazan başlık tarafına sağ tıklayıp en alttan komut satırının tikini açın, o program yazan simgesiz uygulamanın nereden geldiğini göreceksiniz.
  2. Kaldırmak için çalıştır -Regedit- HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run konumuna ulaştıktan sonra, üstte bulduğunuz uygulamayı silin.
  3. 1 ve FE188 ile başlayan uygulamalar ise yine üstte olan konumda gözükür üzerine geldiğinizde hangi uygulamadan geldiğini görebilirsiniz.
  1. Program yazan uygulamanın konumunu bulmak için Görev Yöneticisi ardından başlangıç sekmesine gelin ad-yayıncı-durum yazan başlık tarafına sağ tıklayıp en alttan komut satırının tikini açın, o program yazan simgesiz uygulamanın nereden geldiğini göreceksiniz.
  2. Kaldırmak için çalıştır -Regedit- HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run konumuna ulaştıktan sonra, üstte bulduğunuz uygulamayı silin.
  3. 1 ve FE188 ile başlayan uygulamalar ise yine üstte olan konumda gözükür üzerine geldiğinizde hangi uygulamadan geldiğini görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

İşe yaradı hocam teşekkür ederim.