urws 1 Başarılı Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 186 Beğeniler 117 Yer İstanbul / Fatih Bugün 14:40 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün Görev Yöneticisi'nde farklı bir uygulama gördüm. Uygulamanın dosya konumu temp gözüküyor. Açıkçası biraz endişelendim; virüs mü?
Merhaba arkadaşlar, bugün Görev Yöneticisi'nde farklı bir uygulama gördüm. Uygulamanın dosya konumu temp gözüküyor. Açıkçası biraz endişelendim; virüs mü?
Çözüm THESANASATS Bugün 14:48 urws dedi: Defender'la taradım hocam, temp klasörünü herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Dijital imza kısmı böyle: Eki Görüntüle 278919 Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Güvenilir. DISM ve SFC Windows'ta bozuk dosya vb. varsa onarmaya yarıyor.
urws dedi: Defender'la taradım hocam, temp klasörünü herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Dijital imza kısmı böyle: Eki Görüntüle 278919 Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Güvenilir. DISM ve SFC Windows'ta bozuk dosya vb. varsa onarmaya yarıyor.
THESANASATS 2 Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 107 Çözümler 2 Beğeniler 56 Bugün 14:44 #2 Dosyayı Defender'la tara. Dijital imzasında Microsoft Corp. var mı, bak. Çok yüksek ihtimalle virüs değildir. Son düzenleyen: Moderatör: 27 dakika önce Artı 0 Eksi
Dosyayı Defender'la tara. Dijital imzasında Microsoft Corp. var mı, bak. Çok yüksek ihtimalle virüs değildir.
KS KS urws 1 Başarılı Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 186 Beğeniler 117 Yer İstanbul / Fatih Bugün 14:46 #3 THESANASATS dedi: Dosyayı Defender'la tara. Dijital imzasında Microsoft corp var mı bak. Çok yüksek ihtimalle virüs değildir. Genişletmek için tıkla... Defender'la taradım hocam, temp klasörünü herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Dijital imza kısmı böyle: Artı 0 Eksi
THESANASATS dedi: Dosyayı Defender'la tara. Dijital imzasında Microsoft corp var mı bak. Çok yüksek ihtimalle virüs değildir. Genişletmek için tıkla... Defender'la taradım hocam, temp klasörünü herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Dijital imza kısmı böyle:
THESANASATS 2 Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 107 Çözümler 2 Beğeniler 56 Bugün 14:48 #4 urws dedi: Defender'la taradım hocam, temp klasörünü herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Dijital imza kısmı böyle: Eki Görüntüle 278919 Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Güvenilir. DISM ve SFC Windows'ta bozuk dosya vb. varsa onarmaya yarıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 dakika önce Artı 0 Eksi Çözüm
urws dedi: Defender'la taradım hocam, temp klasörünü herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Dijital imza kısmı böyle: Eki Görüntüle 278919 Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Güvenilir. DISM ve SFC Windows'ta bozuk dosya vb. varsa onarmaya yarıyor.
KS KS urws 1 Başarılı Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 186 Beğeniler 117 Yer İstanbul / Fatih Bugün 14:50 #5 THESANASATS dedi: Sorun yok hocam. Güvenilir. DISM ve SFC Windows'ta bozuk dosya vb varsa onarmaya yarıyor güvenilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattınız, sağ olun. Artı 0 Eksi
THESANASATS dedi: Sorun yok hocam. Güvenilir. DISM ve SFC Windows'ta bozuk dosya vb varsa onarmaya yarıyor güvenilir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattınız, sağ olun.