Hayır durduk yerde bağlamadım. Çok fazla açık diyen kişinın şeriatcımı değil mi, onu anlamaya çalışıyorum da. Tek bu olay değil başka şeyler de var, onlar özel.

Açık olup olmaması kişinin bakış açısına göre değişir. Şeriatçılığa bağlamanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Bunu söyleyen şeriat fikrini destekliyor olabilir mi, olabilir. Fakat fazla açık demesinden buna varmak saçma.

Açık olup olmaması kişinin bakış açısına göre değişir. Şeriatçılığa bağlamanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Bunu söyleyen şeriat fikrini destekliyor olabilir mi, olabilir. Fakat fazla açık demesinden buna varmak saçma.
Hayır sanırım dediğimi tam okumadınız. Sadece bundan bağlamıyorum, başka şeylerde var, onları söylemiyorum. Bir de bu olay olunca anlamaya çalışıyorum. Sadece bundan kaynaklı böyle bir şey düşünmem, zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka şeylerde var, onları söylemiyorum.

Anladım zaten. Fakat diğer söylediklerini bilmeden biz böyle çıkarım yapamayız. Sonuçta bizim bildiğimiz şey sadece o kişinin bu kombinin fazla açık olduğunu söylemesi.

@Syntax peki karışıyorsa, müdahale, laf ediyorsa?

Kimsenin karışıp müdahale etme hakkı yok. Ama giyilecek kıyafetin de bir sınırı vardır. Mesela Anıtkabir'de giyilecek kıyafetin bir sınırı vardır. Yine de sadece giyime laf etmesinden "şeriatçı" dememiz doğru olmaz.

Merhaba, sözde bu kombin fazla açıkmış, öyleymiş. Sizin de fikrinizi almak isterim.

İyi sosyaller dilerim.

Eki Görüntüle 246012

Soruya şu açıdan bakmak lazım bence, giyecek olan kişi siz misiniz? Ya da erkek arkadaşınız mı karışıyor? Ya da insanların bu kıyafet ile size odaklandığını mı düşünüyorsunuz? Bence normal bir kıyafet ama burası Türkiye, her yerde sapık var maalesef, millet damacana ile yapıyor malum işi. Bana soracak olursanız gayet normal, güzel, şirin bir elbise. Giyecek olan sizseniz, beğendiyseniz giyin, öyle çıplak denilecek bir şey yok ama sevgiliniz izin vermiyorsa bir ihtimal haklı olabilir. Bu devirde hiçbir insana güvenilmiyor, size bir şey olmasını istemediğinden olabilir.

Soruya şu acıdan bakmak lazım bence giyecek olan kişi siz misiniz? Ya da erkek arkadasınız mı karısıyor? Ya da insanaların bu kıyafet ile size fokuslandıgını mı düşünüyorsunuz? Bence normal bir kıyafet ama burası Türkiye her yer de sapık var maalesef millet damacana ile yapıyor malum işi. Bana soracak olursanız gayet normal güzel şirin bir elbise siz giyecek olan siziseniz beğendiyseniz giyin öyle çıplak denilecek bir şey yok ama sevgiliniz izin vermiyorsa bir ihtimal haklı olabilir bu devirde hiçbir insana güvenilimiyor size bir şey olmasını istemediğinden olabilir.

Açıkçası bana gayet normal bir kombin, açık değil, bana göre. Sizin de fikrinizi alıp sormak istedim. Teşekkürler.

Güzel bir kıyafet ama etek bir kat daha uzun olsa çok iyi olurdu bu haliyle biraz yalnız bir kadının giyibileceği türden kıyafet.

Açıkçası bana gayet normal bir kombin, açık değil, bana göre. Sizin de fikrinizi alıp sormak istedim. Teşekkürler.

Dediğim gibi, öyle açık denecek bir şey yok. Beğendiyseniz giyin. Bodrum'da milleti görseniz, nasıl giyindiğini bu kıyafet türbanlı gibi kalır, öyle diyeyim. Yaşadığınız bölgede önemli tabii.