Son düzenleme:
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Monitörün OSD menüsüne girin, response time ayarını Fastest yerine Fast olarak değiştirin.
O nedir? Monitör modeli MSI MAG 256F.
Hakanss
Becerikli
Kamerada net belli olmaz. Sen de kameradaki gibi görüyorsan ghosting yok gibi bir şey. Benim 200Hz Casper ile bu sayfayı açınca gözüm kanıyor.
- Makaleler
- 50
@xsharke, aşağıya, yapmış olduğum "Overdrive nedir?" rehberinden alıntı ekliyorum.
Overshoot nedir?
Renklerin hatalı basımı demektir. Tepki süresini düşürmek için overdrive profillerinde, piksellere uygulanan voltaj miktarı artırılır. Bu artırılan voltaj, olması gerekenin çok üstünde olursa, sonraki pikseli erken basmaya başlar.
Bu durum, genellikle overdrive profilini yüksek veya en yüksekte kullanınca oluşan bir görsel kusurdur.
Eki Görüntüle 177786
Gördüğünüz gibi, olması gereken renkten farklı bir renk gözlemleniyor.
Monitörün OSD menüsüne girin, response time ayarını Fastest yerine Fast olarak değiştirin.
- Makaleler
- 50
Gayet de belli olur, zira konu sahibi ben dahil pek çok kişinin tavsiye ettiği yöntem ile UFO görselini kaydetmiş. Dolayısıyla bu videoya bakarak rahatlıkla overshoot, ghosting ve black smearing yorumlaması yapılabilir.Kamerada net belli olmaz. Sen de kameradaki gibi görüyorsan ghosting yok gibi bir şey. Benim 200Hz Casper ile bu sayfayı açınca gözüm kanıyor.
Düzeldi, teşekkür ederim.Monitörün OSD menüsüne girin, response time ayarını Fastest yerine Fast olarak değiştirin.
Tepki Süresi: Normal
Tepki Süresi: Hızlı
Hangisi daha iyi peki? Hızlı'da hala ufak arkadan gelen saydamlık var. Şuan bir sorun var mı?
Son düzenleme:
Düzeldi, teşekkür ederim.
Tepki süresi: Normal.
Tepki süresi: Hızlı.
Hangisi daha iyi peki? Hızlı'da hala ufak arkadan gelen saydamlık var. Şu an bir sorun var mı?
Hızlı da biraz var normal kullanın.
Bende öyle düşünüyordum, tekrardan sağ olun.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-