Görseldeki RTX 3080 Ti daha önce işlem görmüş mü?

kiyaz

Uzman
Gigabyte RTX 3080 Ti ekran kartının güvenlik etiketi doğru yerde mi, daha önce açılmış mı, fotoğraftan anlayabilir miyiz?

Ben güvenlik etkiketi göremiyorum. Genelde ortadaki 4 vidada olur. Muhtemelen içi açılmış.

Bazı kartlarda güvenlik etiketi bulunmaz, Galax'ın Palit'inde bazı modellerinde yok. 3000 serisi kartta da içi açılmamış bulmak çok zor; illa ki bakım yapılmıştır. Bu kartların çoğu mining'de kullanıldı. Bazılarının içini açıp geri güvenlik etiketi yapıştırıp sattığını da biliyoruz.

Fotoğraftan bağımsız olarak zaten eski bir ekran kartı olduğu için şu zamana kadar açılıp bakım yapılmamış ise daha kötü.

Hocam, ekran kartını sistemde almıştım, şimdi satıyorum fakat bir alıcı "kart açılmış" falan dedi. Ben de çok anlamıyorum. Kart 10 dakikada 79 derece görüyor.

Eki Görüntüle 279455

Gördüğün gibi oradaki vidanın üzerinde gümüş renkte bir etiket olması gerekiyor.

Aynen, bu bilgilere göre kart açılmış.

İçi birkaç kez açılmış gibi. Vidalar da zorlama izi var. Bu kartlar eski olduğu için tamir görmüş riski var; ekstra olarak mining geçmişi de. Aldığın satıcı adamakıllı ise ve bakım yaptığını söylüyorsa bakılır, alıcılar kartın geçmişini bilemez. Tamir geçmişi varsa içini açtığında anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…