Yer
Haddonfield, Illinois
(Ultra, 2K, FSR kapalı)

Fotoğraf modunda hiçbir ayarla oynamadım, oyun direkt böyle görünüyor.
Ekran Görüntüsü (562).webp
Ekran Görüntüsü (561).webp
Ekran Görüntüsü (560).webp
Ekran Görüntüsü (559).webp
Ekran Görüntüsü (557).webp
Ekran Görüntüsü (556).webp
Ekran Görüntüsü (555).webp
Ekran Görüntüsü (553).webp
Ekran Görüntüsü (551).webp
1787524339603.webp

Innocence ve Requem'de beni oynadığım zaman dehşete düşürmüştü. Bu seri grafik, atmosfer, müzikler ve hikaye yönünden çok çok başarılı.

Bu arada sistem özellikleri nedir ve hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?

Innocence ve Requem'de beni oynadığım zaman dehşete düşürmüştü. Bu seri grafik, atmosfer, müzikler ve hikaye yönünden çok çok başarılı.

Bu arada sistem özellikleri nedir ve hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
RX 9070 XT
Ryzen 5 9600X
32gb Ram

Ultra ayarlar ve 2K çözünürlükte FSR ve MFG kapalı şekilde 115 FPS civarı alıyorum. FSR ve MFG açtığımda 180 FPS geliyor. Ama MFG takılma hissi yarattığı için açmıyorum.

Yaklaşık 8 saat oynadım. Adrenaline'de ortalama FPS 122 gösteriyor.

Bunlarda benden olsun. 4K ultra FSR 4.1 kalite modu.

Gerçekten iç ve dış mekanlar tam bir görsel şölen sunuyor. Yüz animasyonları gerçekçi, combat gayet akıcı. Müzikler güzel hikaye de merak uyandırıyor. Asobo, Requiem'in üzerine epey koymuş

Pek bir beklentim olmadan başladım oyuna henüz bitirmemiş olsam da beğendim kesinlikle.

unknown_2026.08.24-02.29.webp
ttt4.webp

Serinin ilk oyununu oynamıştım ama nedene devam etmedim sonra. Gizlilik oyunlarını severim ama Orta Çağ nedense engel oluyor gibi ya oynamama.

Serinin ilk oyununu oynamıştım ama nedene devam etmedim sonra. Gizlilik oyunlarını severim ama Orta Çağ nedense engel oluyor gibi ya oynamama.
İlk oyunda hatırladığım kadarıyla az mekanik vardı. Requiem güzeldi, bu da bayağı güzel olmuş. Bence tekrar bir şans ver.

İlk iki oyunda combat yok gibi birşey. İlk oyunda elimizde sapan ikincisinde arbelet genel olarak gizlilik üzerine kuruluydu. Resonance'da dövüş sistemi oyunun önemli bir parçası haline gelmiş. İlk iki oyunun aksine aksiyon macera türünü sevenler bu oyunu da beğenecektir diye düşünüyorum.