Görüntü dalgalanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OggY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
  • Etiketler Etiketler
    görüntü

OggY

Başarılı
Herkese selam, CS2 oynarken birden görüntü gitti geldi ve dalgalanma yapmaya başladı. Sorun monitörde sandım fakat başka cihaz takınca dalgalanma yapmadığını anladım. Laptop ımın ekranında sorun yok fakat Type-C üzerinden DisplayPort kablo ile monitör takınca böyle yapıyor. Muhtemelen ekran kartımda sorun var. Laptop da ekran kartı driverını silip tekrar yükledim fakat işe yaramadı. Sizde ne hatası olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör muhtemelen bozuk ya da kabloda sorun var.

Artı -1 Eksi
Başka cihaz takınca sorun olmadığını söylediğiniz için oklar monitörden ziyade GPU'ya çevriliyor ancak yine de farklı bir kabloyla, mümkünse Displayport'tan Displayport'a veya HDMI'dan HDMI'a bir kabloyla denemenizi öneririm.

Başka kablo ile denedim maalesef yine aynı sonucu veriyor.

Monitör muhtemelen bozuk ya da kabloda sorun var.

Monitörü başka cihaz ile denedim onda sorun olduğunu düşünmüyorum.

Dizüstü bilgisayarınızdan başka bir monitöre veya televizyona görüntü aktarmayı deneyin. Yine aynısı olursa dizüstü bilgisayarınızı servise göndermenizde fayda olabilir.

Arkadaşlar selam, herkese teşekkür ederim öncelikle. Monitörün arızalı olduğunu söyleyenler haklıymış, monitor arızalı çıktı. İlk başlarda monitöre başka cihaz takmıştım fakat yapmamıştı. Zaman geçtikçe diğer cihazlarda da yapmaya başladı. Garantisi bitmiş olduğu için garantiye yaptıramadım. Tamirciye verdim cihazı, tamirci içini açıp incelendiğinde işlemcisi yanmış. Diğer monitörlerden çıkma sağlam kart ile değiştirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…