Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Gotik ve korku okurken yani Edgar Allan Poe, H. P. Lovecraft, Stephen King, Wulf Dorn gibi yazarları okurken dinlenecek bir müzik önerisi:
Fena atmosfer sağlıyor.
Sert. Tavırlı. Karakteristik.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Metal ve rock türünden herhangi bir müziğin, spesifik olmadığı sürece, ilgili yazarları okumak için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Özellikle "Dark" ve "Sad" temalı olan oynatma listelerini dinlemeni tavsiye ederim. Ben de çalışırken ve uyurken dinliyorum. Pişman olmayacaksın, güven bana.
Bold Pilot
Uzman
Twin Tribes dinlemelisiniz kesinlikle. Monolith ve Fantasmas önerimdir.
Burzum ve Mayhem de öneririm. Tabii bunlar kitap okurken dinlenir mi bilmiyorum.
Burzum ve Mayhem de öneririm. Tabii bunlar kitap okurken dinlenir mi bilmiyorum.
- Makaleler
- 5
Konuya atılan çoğu parça enstrümantal değil ve chill değil, bu da okuduğunu anlama kalitesini düşürür diye düşünüyorum.
Şu anda açtım ve Darkness dinliyorum mesela. Ya bu güzel his başka hiçbir şeyde yok. Frictional Games tam ayakta alkışlanacak bir oyun şirketi, korku oyunlarında atmosfer işini mükemmel başarıyorlar.
Şu anda açtım ve Darkness dinliyorum mesela. Ya bu güzel his başka hiçbir şeyde yok. Frictional Games tam ayakta alkışlanacak bir oyun şirketi, korku oyunlarında atmosfer işini mükemmel başarıyorlar.