Cinli kotulemiyoruz. Bir Cinli markayi ovmek icin diger Cin malina "dandik bir Çin malı" demesi komik ama.Çin dünyayı ele geçirdi bunlar hala 2005 deki gibi Çin kötülüyor fena güldümBu fiyata kaçırmayın arkadaşlar yedekte 4.yü aldım.
Detaylar
Kim cevapladı?Dandik Çin malı vardır, kaliteli Çin malı vardır. Govee'nin ürünleri Philips ile yarışıyor. Attığınız ampül sadece "16" renk sunarken bu 16 "milyon" renk sunuyor. Wi-Fi, BT, yazılım desteği varken attığınızın yok. Attığınız renkleri bile doğru bir biçimde sunamıyorken Govee bunu yapabiliyor. Attığınız ürünün beyazı, mavi resmen. RGB ampül yazıp, düşükten yükseğe sıralayıp ilk çıkan ürünü atmayın lütfen bana.Cinli kotulemiyoruz. Bir Cinli markayi ovmek icin diger Cin malina "dandik bir Çin malı" demesi komik ama.
Ampulun kumandasi yerine mutlaka telefon kontrolu olmasi gerek, bu yuzden BT sart diyorsan tabii tercih edebilirsin. Ben hala dugmeden acip kapatiyorum.@3613, hocam attığınız üründe sanırım Wi-Fi desteği yok, sadece kumanda ile kontrol var gibi duruyor. Bir de gözüme pek kaliteli gelmedi açıkçası. Şu Goove daha iyi duruyor. Üstünkörü yorum yapıyorum, detayından anlamam ampulün.
Ampul yahu bu. Video oynatmayacaksin bununla 16 milyon renk gereksin.Dandik Çin malı vardır, kaliteli Çin malı vardır. Govee'nin ürünleri Philips ile yarışıyor. Attığınız ampül sadece "16" renk sunarken bu 16 "milyon" renk sunuyor. Wi-Fi, BT, yazılım desteği varken attığınızın yok. Attığınız renkleri bile doğru bir biçimde sunamıyorken Govee bunu yapabiliyor. Attığınız ürünün beyazı, mavi resmen.
2,5 yıl önce 149TL'ye S-Link'in bu ampulünü almıştım hala kullanıyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B09JC8W4K1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Telefondan Wi-Fi veya BT ile istediğim renge hemen ayarlıyorum, çalan şarkının ritmine göre renk değiştiriyor falan. Kumandalı olsa kaybolur, pili biter vs. sıkıntı olur. Telefon zaten her zaman elinin altında erişim rahat oluyor. Bundan da aldım bakalım.
Telefondan Wi-Fi veya BT ile istediğim renge hemen ayarlıyorum, çalan şarkının ritmine göre renk değiştiriyor falan. Kumandalı olsa kaybolur, pili biter vs. sıkıntı olur. Telefon zaten her zaman elinin altında erişim rahat oluyor. Bundan da aldım bakalım.
@Merdoos, S-Link ile yan yana kıyaslayan biri vardı. Govee daha parlak, canlı diyordu. Siz de test edin bakalım, merak ettim.
Ürün geldi. Beyazı süper, tam beyaz. Sıcak beyazı da süper. Her rengi doğru veriyor. Uygulaması da mükemmel. Kesinlikle alabileceğiniz en iyi akıllı ampüllerden.
Ürün geldi. Beyazı süper, tam beyaz. Sıcak beyazı da süper. Her rengi doğru veriyor. Uygulaması da mükemmel. Kesinlikle alabileceğiniz en iyi akıllı ampüllerden.
Son düzenleme:
Benimki de bugün geldi, gerçekten fiyatının çok çok üzerinde bir ürün. Evdekiler de çok beğendi. Uygulaması çok kullanışlı, bayağı kaliteli bir şey. Kıytırık kumandalı lambalarla kıyaslanamaz.Ürün geldi. Beyazı süper, tam beyaz. Sıcak beyazı da süper. Her rengi doğru veriyor. Uygulaması da mükemmel. Kesinlikle alabileceğiniz en iyi akıllı ampüllerden.
Tek sorun, ben şu sesli komut özelliğini çözemedim. Google Home ile de eşleştirdim ama komut işini beceremedim.
Komutlar bende sorunsuz çalışıyor. Google Home'da görünüyor mu ürün? Asistanı açıp "ışığı kırmızı yap" dediğinizde ne diyor?Benimki de bugün geldi, gerçekten fiyatının çok çok üzerinde bir ürün. Evdekiler de çok beğendi. Uygulaması çok kullanışlı, bayağı kaliteli bir şey. Kıytırık kumandalı lambalarla kıyaslanamaz.
Tek sorun, ben şu sesli komut özelliğini çözemedim. Google Home ile de eşleştirdim ama komut işini beceremedim.
Gözüküyor, eşledim. Mesela ışığı kapat diyorum, telefonun fenerini kapatıyor.Komutlar bende sorunsuz çalışıyor. Google Home'da görünüyor mu ürün? Asistanı açıp "ışığı kırmızı yap" dediğinizde ne diyor?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
Google Home desteği var mı? Yok. Alexa desteği var mı? O da yok...